Senior Legal Counsel Arbeidsrecht

Halsten is een kantoor van bedrijfsjuristen. Wij zijn voor een groeiend aantal bedrijven en organisaties de externe juridische afdeling en het aanspreekpunt voor juridische vragen. De juristen van Halsten werken vanuit onze eigen locaties in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven en daarnaast regelmatig op locatie van onze cliënten, die zijn verdeeld over heel Nederland. Vanwege de groei van onze organisatie en de uitbreiding van ons arbeidsrechtteam, zijn wij op zoek naar een senior legal counsel arbeidsrecht.

Als senior legal counsel ben je (mede) verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van onze bredere praktijk, en meer in het bijzonder de arbeidsrechtpraktijk daarbinnen. Je bent een volwaardige sparringpartner voor onze (internationale) cliënten, je wordt vaak in een vroeg stadium betrokken en denkt mee op strategisch niveau. Je volgt wijzigingen in wet- en regelgeving, hebt ervaring in individueel en collectief arbeidsrecht, bent gewend te adviseren in veel voorkomende arbeidsrechtelijke vraagstukken en toetst regelmatig uiteenlopend HR beleid.

Je bent ondernemend, zelfstandig, pragmatisch en geeft advies aan onze cliënten in wisselende opdrachten over uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken, zonder daarbij de inhoudelijke kwaliteit van onze  adviezen uit het oog te verliezen. Je bent een echte teamspeler, waardoor zowel de cliënten als de collega’s bij Halsten graag met je samenwerken.

Binnen het huidige team van bedrijfsjuristen van Halsten, bestaande uit 25 collega’s, is veel kennis en ervaring op diverse andere rechtsgebieden aanwezig.

Profiel senior legal counsel arbeidsrecht

  • Afgeronde universitaire studie Nederlands recht, bij voorkeur aangevuld met een specialisatie opleiding;
  • Minimaal 8 jaar relevante arbeidsrechtelijke werkervaring opgedaan bij een grote, complexe, (internationale) organisatie;
  • Aanvullende ervaring binnen de advocatuur, met name ook proceservaring, is een sterke pré;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift; 
  • Klantgericht, sterk analytisch, overtuigend, onderhandelingsvaardig en met oog voor een praktische oplossing.

Je gaat werken bij een dynamische en groeiende organisatie waar volop mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen. Vacature is niet gebonden aan een specifieke standplaats, bereidheid tot reizen is daarbij noodzakelijk.

Wil je meer weten over deze vacature of direct solliciteren? Neem dan contact op met Sietske van der Werf; telefonisch via 06-46748006 of per email sietske.vanderwerf@halsten.nl.

Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsjurist, Juridisch, Legal Counsel