Gratis eigen kantoor

Ben jij een advocaat en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je ook kan ondernemen? Dan kan je per direct aan de slag bij ESQ Advocaten! (alle samenwerkingsverbanden zijn mogelijk)

 

Wij zijn een fris en open kantoor met een hoofdvestiging midden in het centrum van Raamsdonksveer. In ons kleine, hechte team wordt er samengewerkt op basis van vertrouwen in een open sfeer, waar men eerlijk is naar elkaar. Wij zijn een kwalitatieve dienstverlener en doen er als team alles aan om dit terug te laten zien in ons werk voor onze trouwe relaties. Hierdoor durven wij kritisch naar elkaar te zijn om zo de kwaliteit te waarborgen. Hard werken, maar met plezier en respect voor elkaar.

Ook hebben we een vestiging in Breda en we zijn voor deze vestiging op zoek naar een gedreven advocaat, bij voorkeur met affiniteit voor het Personen- & Familierecht, die deze vestiging verder wil uitbreiden. Alle faciliteiten (denk aan inrichting, hardware, software en praktijkondersteuners)  zijn reeds aanwezig en er staat een team van collega’s paraat om op terug te vallen. Zo kun je jezelf dus ontwikkelen op jouw favoriete rechtsgebied en tegelijkertijd waardevolle ervaring opdoen bij het opbouwen en uitbouwen van een advocatenpraktijk. Je bouwt letterlijk en figuurlijk aan je eigen toekomst. 

Heb je interesse? Neem dan contact met ons op via de solliciteerbutton of bel met 0162-523033 voor een afspraak. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch