Jurist Service Center, locatie Leusden

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Wil jij het recht voor iedereen toegankelijk maken? Krijg jij voldoening en energie uit je werk door de klant telefonisch op juiste en begrijpelijke wijze verder te helpen?

Voor onze Service Center in Leusden zijn wij op zoek naar Juristen die het fijn vinden om klanten telefonisch te helpen door het geven van gerichte en begrijpelijke adviezen, waarbij je vindt dat het recht niet alleen voor de sterkste mag gelden.

Informatie
Je geeft juridisch advies en beoordeelt of de klant verzekerd is voor het gemelde geschil. Dit gebeurt vaak telefonisch, maar kan ook per e-mail. Je bekijkt of de rechtsvraag past binnen de afgesloten verzekering bij ARAG. Soms is dat een eenvoudige beslissing, maar dit kan ook complex zijn. Het uitgangspunt is dat wij altijd helpen. Ook als klanten niet (voldoende) verzekerd zijn, helpen wij ze op weg met een goed en duidelijk juridisch advies.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
"Het recht betaalbaar en toegankelijk maken voor iedereen" is onze belangrijkste doelstelling. Dit kan alleen door klant- en kwaliteitsgericht werken. Op onze afdeling werken enthousiaste en deskundige medewerkers.

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. Een bedrijf, waarbij sportmogelijkheden en gezond eten in ons restaurant belangrijk zijn. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde opleiding HBO Rechten, SJD of WO Rechten. Je bent breed geïnteresseerd in het recht. Je beschikt over een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan in de advocatuur, een relevante brancheorganisatie of een andere juridische dienstverlener. Je bent praktisch ingesteld en vindt het leuk om generiek juridisch inhoudelijk bezig te zijn. Je bent een aanpakker en iemand die de verbinding zoekt. Je houdt van communiceren met klanten (veelal telefonisch). Je bent klantgericht, dienstverlenend en vindt het leuk je rol te pakken in een dynamische omgeving. Ook binnen een hectische omgeving lukt het jou creatieve, passende en klantgerichte oplossingen te bedenken.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marjolein Hoeksema (Teamleider Service Center), telefoon 033 - 434 2514 of met Danny Rumpel (Recruiter), telefoon 06 30 46 07 01

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Juridisch, Zakelijke dienstverlening