Juridisch adviseur ICT, Privacy en Contracten

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Als Juridisch Adviseur op de afdeling Juridische Zaken van OLVG ben je werkzaam op het gebied van contractenrecht en innovaties. Jouw werkzaamheden bestaan met name uit het opstellen en beoordelen van overeenkomsten op het gebied van inkoop en ICT.  Ook het adviseren in geval van geschillen met contractspartijen behoort tot de functie. Daarnaast adviseer je over innovaties binnen OLVG. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alle nieuwe toepassingen om zorg op afstand te kunnen verlenen, zoals web-applicaties en app’s. Je denkt op creatieve en oplossingsgerichte wijze mee over de manier waarop dit juridisch met goede borging van privacy vorm kan krijgen.

Kortom een boeiende functie als juridisch adviseur binnen een dynamische werkomgeving.

Werkomgeving

Je komt te werken in een professioneel en gemotiveerd team bestaande uit 5 juristen.

Juridische Zaken is een kleine afdeling die verantwoordelijk is voor zowel de bedrijfsjuridische als de gezondheidsrechtelijke advisering binnen OLVG en aan OLVG gelieerde rechtspersonen.  
 
OLVG heeft meerdere locaties.  We kennen twee hoofdlocaties te weten Oost aan het Oosterpark en West aan de Jan Tooropstraat. Jouw werkzaamheden zullen op beide locaties plaats vinden.
 

Functie-eisen

  • Je hebt een voltooide universitaire opleiding Nederlands recht met ICT recht als specialisatie;
  • Je hebt 3-5 jaar werkervaring met het beoordelen en opstellen van contracten en met juridische advisering in een grote organisatie;
  • Je bent een pragmatisch ingestelde jurist die snel en zelfstandig kan werken, creatief en accuraat is;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en bent stressbestendig.

Wij bieden

Wij bieden je een werkplek waarbij je samenwerkt met topcollega’s met een hoog kennisniveau. Er valt altijd wat te leren en je kunt jezelf blijven ontwikkelen. Er is voldoende ruimte om initiatieven te nemen. We zullen je voortdurend uitdagen het beste uit jezelf te halen en wij bieden je voldoende kansen!

Het betreft een functie (32 uur) voor in eerste instantie de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en vacatureruimte volgt een contract voor onbepaalde tijd. De CAO ziekenhuizen is van toepassing. Afhankelijk van je ervaring en opleiding word je ingeschaald in FWG-schaal 65, minimaal € 3.490,- en maximaal € 5.257,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (36 uur per week).

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede reiskostenregeling conform de CAO Ziekenhuizen, een eindejaarsuitkering van ruim 8%, een persoonlijk levensfasebudget en vakantiegeld van ruim 8% hebben wij je ook interessante extra’s te bieden: kortingen op verzekeringen, korting bij diverse lokale ondernemers en nog veel meer. Wil je een van jouw arbeidsvoorwaarden inruilen voor een arbeidsvoorwaarde die beter past bij jouw eigen situatie? Dat kun je regelen via het OLVG Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

Interesse in deze vacature?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eva van Werven, juridisch adviseur,  via het telefoonnummer (020)-5993875.

Interesse? We ontvangen jouw sollicitatie graag voor woensdag 21 augustus via de sollicitatiebutton.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Jurist