juridisch beleidsmedewerker (16-24 uur per week)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Heb jij kennis van de AVG? 

En vind je het leuk om je hierin vast te bijten? 

Zie jij jezelf de juridische implicaties hiervan omzetten naar de praktijk bij de NTS?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je functie

Je houdt je bezig met (de laatste stappen van) het implementeren van de AVG binnen de organisatie. Hierbij ben je met name bezig met complexe vraagstukken omtrent gegevensverwerking en niet standaard verwerkersovereenkomsten. Je adviseert het MT en je collega’s met betrekking tot de juridische aspecten van de AVG. Je volgt ontwikkelingen, vertaalt deze naar juridische consequenties en anticipeert hierop met het oog op de NTS taken en verantwoordelijkheden. Het invullen van de rol van Functionaris Gegevensbescherming (FG) kan tot je taken behoren.

Je bent expert op het gebied van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en hét aanspreekpunt voor de organisatie bij juridische vragen over privacywetgeving. Daarnaast kan ondersteuning gevraagd worden op andere juridische vlakken; in overleg.

Je profiel

We zijn op zoek naar een enthousiaste proactieve collega die zowel analytisch als communicatief sterk is. Je vindt het een uitdaging om adviserend en implementerend aan de slag te gaan. 

Daarnaast:

•   heb je een afgeronde universitaire opleiding rechten of bedrijfskunde;

•   beschik je over relevante werkervaring op het terrein van privacywetgeving;

Je team

In de afdeling Bedrijfsvoering zijn diverse processen vertegenwoordigd, die door (beleids-) kaderstelling, advisering en ondersteuning ervoor zorgen, dat de rest van de organisatie optimaal kan functioneren. 

Je werkgever

Als zelfstandig bestuursorgaan valt de NTS onder de rechtstreekse verantwoordelijkheid van de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De NTS is een unieke organisatie. Er is geen tweede in Nederland. Als nationale coördinator hebben wij de wettelijke rol om de schaarse organen en weefsels eerlijk toe te wijzen aan de best passende patiënt.

We doen dit al meer dan 20 jaar en zijn trots dat we de verbindende schakel in het leven van zoveel mensen hebben mogen zijn. We werken samen met ziekenhuizen en helpen het publiek met toegankelijke informatie. Met ruim 100 NTS-ers en onze partners willen we onze taak zo efficiënt mogelijk vervullen, maar met respect voor donor en nabestaanden. Ons streven is om meer donaties te realiseren, informatie transparanter te maken en inniger samen te werken met het hele veld. 

We willen onze taak zo efficiënt mogelijk vervullen, maar blijven op de eerste plaats mensen die hun uiterste best doen voor andere mensen. Donatie en transplantatie gaan over leven en dood. Dat vraagt om bevlogen medewerkers.

Je arbeidsvoorwaarden

Als volger van de CAO Ziekenhuizen biedt de NTS aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor deze vacature gelden de volgende arbeidsvoorwaarden:

•   het maandsalaris bedraagt maximaal € 4.460,- (FWG 55/60) o.b.v. een 36-urige werkweek; 

•   een aanstelling voor 16-24 uur per week;

•   een jaarcontract, met uitzicht op verlenging.


Je sollicitatie
Ben je enthousiast geworden door onze vacature en zie jij jezelf de juridische implicaties van de wet omzetten naar de praktijk bij de NTS? Reageer dan vóór 20 augustus via de solliciteerbutton.

 

Heb jij nog meer informatie nodig? Neem dan contact op met Marie Louise Linnemeijer, Coördinator P&O en ARBO, via 071-5795795


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Juridisch medewerker