Jurist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ons dna

Vinna is  - ondanks dat we al jaren bezig zijn - nog steeds een jonge, bevlogen organisatie. We zijn een klein team van professionals die er voor gaan. Mensen die de ambitie hebben cliënten de allerhoogste kwaliteit te bieden. Daar zijn we goed in. We houden van een open samenwerking, waarbij je niet gelijk alle antwoorden hoeft te weten, als je er maar naar op zoek gaat. We stellen initiatief en creativiteit op prijs en moedigen elkaar daarin aan. De goede relatie met onze cliënten staat in alles centraal, want we zijn echte dienstverleners.

Onze missie, visie, kernwaarden vind je op onze website www.vinna.nl

 

Vacature jurist

  • Jouw functie is het adviseren & begeleiden van eigenrisicodragers en het procederen namens hen.
  • Jij analyseert en monitort voor cliënten de dossiers van ex-werknemers, controleert de besluiten van uitkeringsinstanties, checkt welke stappen zijn genomen en onderneemt in samenspraak met de cliënt actie wanneer je onvolkomenheden ontdekt. Je procedeert indien nodig (eventueel samen met onze partners). Daarnaast ondersteun je cliënten met adviezen die werkwijzen verbeteren.
  • Je bent verantwoordelijk voor je eigen dossiers, bewaakt je deadlines en je geeft de dienstverlening aan de cliënt vorm samen met je collega’s.

Kwalificaties

We zoeken een jurist (WO) die bedreven is in het sociaal zekerheidsrecht en kennis heeft van de Algemene wet bestuursrecht.  Je bent nauwkeurig en inventief en herkent valkuilen. Je bent in staat om complexe materie inzichtelijk te maken voor cliënten. Jouw begeleiding helpt cliënten hun organisatie een stap verder te brengen. Je hebt ervaring op het terrein van eigenrisicodragers. In het team denk je mee over onorthodoxe oplossingen en zie je kansen.

Procedure

Stuur je motivatie met cv naar ons op! Voor meer informatie over de vacature, de kerncompetenties en de procedure zie www.vinna.nl/jurist

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Juridisch