Juridisch secretaresse

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Voor de afdeling Rechtshulp unit Inkoop & Advocatuur in Leusden zoeken wij een enthousiaste Juridisch secretaresse m/v

De Juridisch Secretaresse is verantwoordelijk voor de juridisch-inhoudelijke ondersteuning van een team van Advocaten. Denk hierbij aan het zelfstandig redigeren en vooral verzendklaar maken van (pro-forma) processtukken. Zorgen voor het tijdig indienen van processtukken bij de betreffende instanties en het onderhouden van contacten met experts, griffie, cliënten en wederpartijen. Maar ook voor alle overige organisatorische en secretariële werkzaamheden kun je worden ingezet. Kortom, je wordt de steun en toeverlaat van het Advocatenteam.

Bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. Een vitaal bedrijf, waarbij samenwerking, sportmogelijkheden en gezond eten in ons restaurant belangrijk zijn. En waar kennis en successen gedeeld worden.

Functie-eisen
Voor deze verantwoordelijke en dynamische functie vragen wij een doortastende persoonlijkheid die hoofd- en bijzaken kan scheiden, die eigen prioriteiten kan stellen en zeer accuraat is. Als juridisch secretaresse heb je minimaal een (secretarieel) MBO opleiding niveau 4 afgerond en heb je 5 jaar (of meer) relevante secretariële werkervaring bij voorkeur opgedaan in een juridische omgeving (bijvoorbeeld een advocatenkantoor). Je hebt in deze rol ervaring opgedaan in de ondersteuning van juristen/advocaten met een procespraktijk. Bovendien heb je ervaring met de roladministratie. Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, je bent flexibel en nauwkeurig. Je houdt van aanpakken, je werkt klantgericht en vindt kwaliteit in je werk belangrijk. Je kunt je werk goed plannen en organiseren. Een goede beheersing van het office pakket is een must.

De functie is voor 32-40 uur per week.
Vanwege de bezetting op de afdeling verwachten wij dat je in ieder geval werkt op vrijdag. De overige dagen zijn in overleg te bepalen.

Arbeidsvoorwaarden
  • De functie is ingedeeld in salarisschaal 4 en heeft een referentieniveau van € 2.600,00 op basis van 38 uur per week.
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Contactinformatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze HR Adviseur Jolien Klomp via telefoonnummer 033 - 43 42 381.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Wij noemen ons Juridisch Probleemoplossers.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met meer dan 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Roermond en Leusden (hoofdkantoor). Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina. Meer weten? Klik dan op onzebedrijfspagina.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch