Advocaat-Stagiair(e)

Zie je het als een uitdaging om je als advocaat-stagiair(e) te ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de dienstverlening door DVAN Advocaten? En heb je interesse in ondernemingsrecht in het algemeen en faillissementsrecht in het bijzonder? Dan is een loopbaan bij DVAN Advocaten iets voor jou.


Over DVAN Advocaten
DVAN Advocaten is het multi-service advocatenkantoor voor ondernemers, investeerders en familiebedrijven in het groot- en middenbedrijf door heel Nederland. Met bijna 50 medewerkers (waarvan ruim 30 advocaten) opereren wij vanuit onze vestigingen in Utrecht en Rotterdam. DVAN Advocaten richt zich met haar dienstverlening op fusies & overnames, contracten & geschillen, herstructureringen en arbeidsrecht. Procederen is een onderdeel van alle genoemde disciplines. DVAN Advocaten heeft specialistische kennis binnen de sectoren agri & food, retail, IT en handel & logistiek.
 

Vanwege toenemende vraag naar onze dienstverlening zijn wij voor onze vestiging in Rotterdam op zoek naar een:
 

Advocaat-Stagiair(e)


Jouw profiel

 

  • (Bijna) afgeronde opleiding rechtsgeleerdheid (ondernemingsrecht) met affiniteit met het faillissementsrecht.
  • Analytisch en cijfermatig scherp.
  • Zelfstandig maar kan ook goed in teamverband werken.
  • (Op termijn) in staat om uitvoering te geven aan acquisitieactiviteiten.
  • Leergierig, ambitieus en communicatief sterk.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Wat biedt DVAN Advocaten
Ons motto is: “SAMEN SUCCESVOL.” DVAN Advocaten haalt het beste in jou naar boven, op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk gebied en biedt je veel ontwikkelmogelijkheden. Je krijgt een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je standplaats is Rotterdam.

Solliciteren op de functie van Advocaat-Stagiair(e)
Ben jij enthousiast? Reageer dan hier. Stuur je motivatie en CV naar Peter van Dijk (kantoordirecteur).

Voor vragen of meer informatie over de vacature van advocaat-stagiair(e) kun je ook telefonisch contact opnemen met Matthijs van der Laarse (partner en advocaat) via 010-3133900.

Vertrouwelijkheid
Vanzelfsprekend blijft de in ons kantoor getoonde interesse strikt vertrouwelijk. Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. In dit ontwikkelassessment worden talenten en competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Juridisch