Juridisch HRM Beleidsadviseur

Wat ga je doen?
De functie van juridisch HRM beleidsadviseur kent een uitdrukkelijke advies- en beleidscomponent. Je ontwikkelt en evalueert beleid op het gebied van wet- en regelgeving (zoals WAB, AVG, NEN) en de van toepassing zijnde cao’s GHZ en VVT. Tevens zorg je voor de implementatie en adviseer je de organisatie over de toepassing van het beleid. Dit doe je niet alleen; je werkt hierin nauw samen met zowel collega’s van HRM als met collega’s uit de andere ondersteunende afdelingen en het primair proces.

Om precies te zijn:

  • maak je de vertaalslag van beleid naar begrijpelijke taal en informeer je de organisatie daarover.
  • signaleer je trends en ontwikkelingen voornamelijk binnen het arbeidsrechtelijke vakgebied.
  • implementeer je wijzigingen ingegeven door cao’s of wetgeving in afstemming met andere afdelingen zoals personeels- en salarisadministratie.

Concrete onderwerpen waarmee je als juridisch HRM beleidsadviseur aan de slag gaat, zijn onder meer: de gedragscode, aannamebeleid, privacy, arbeidswetgeving, MKSA, WKR, sanctieregelingen, agressie-beleid en regelingen omtrent studiefaciliteiten.

Hier doe je dit
De afdeling HRM is onderdeel van de ondersteunende diensten van Middin. De ondersteunende diensten, gevestigd in Rijswijk, staan voor integraal klantgericht advies voor de vijf regio’s waarin Middin werkzaam is. Het team HR advies bestaat uit acht HR adviseurs, een juridisch HRM beleidsadviseur, een mobiliteitsadviseur en het Servicepunt verzuim, re-integratie en vitaliteit. Het team van twaalf medewerkers wordt aangestuurd door de manager HRM.

Als Juridisch HRM beleidsadviseur breng je mee
Als juridisch HRM beleidsadviseur is het belangrijk dat je communicatief vaardig en toegankelijk bent. Je kunt gemakkelijk communiceren en schakelen op verschillende niveaus in de organisatie. Je bent een ervaren en zorgvuldige schrijver van beleidsstukken. Je beweegt je makkelijk door de organisatie, bent in staat relaties te onderhouden en netwerken op te bouwen. Je overziet welke (nieuwe) arbeidsrechtelijke wetgeving voor welke afdeling consequenties met zich mee brengt en zet daarvoor acties in gang. Tot slot kun je goed prioriteiten stellen en onder druk presteren.

Daarnaast:
  • ben je in het bezit van een afgeronde juridische opleiding op WO niveau.
  • heb je meerdere jaren werkervaring in de vakgebieden HR en arbeidsrecht.
  • heb je ervaring met projectmatig werken.

Wat bieden we jou?
Een uitdagende functie in een prima werksfeer waarin volop mogelijkheden zijn om je kennis en ervaring in te zetten. Verder bieden wij de volgende arbeidsvoorwaarden voor deze functie (36 uur, 32 uur is bespreekbaar, ingangsdatum in overleg):
  • maximaal € 4.499,- bruto per maand (gebaseerd op een 36-urige werkweek, FWG 60);
  • de mogelijkheid om je werktijden flexibel in te vullen;
  • een laptop en mobiele telefoon;
  • uitstekende opleidings- en bijscholingsmogelijkheden en de kans om je te blijven ontwikkelen.

Maar ook de mogelijkheid om binnen ons meerkeuzesysteem een deel van je brutosalaris of verloftegoed om te ruilen voor andere arbeidsvoorwaarden. Bijvoorbeeld voor extra pensioen, vakantiedagen of ons fietsplan. En je krijgt bij ons verschillende medewerkersvoordelen, zoals een korting op verzekeringen, maar ook op dagjes uit.

Werken bij Middin
Middin is gewoon bijzonder, zowel in de zorg voor mensen met een beperking als de ouderenzorg. Dat merken niet alleen onze ruim 5.500 cliënten die verdeeld over heel Zuid-Holland de allerbeste persoonlijke zorg krijgen. Dat merken ook onze circa 3.300 medewerkers. Werken bij Middin betekent: gewaardeerd en gerespecteerd worden. In een inspirerende werkomgeving met gedreven zorgcollega’s, iedere dag alles uit jezelf kunnen halen en jezelf blijven ontwikkelen. Denken vanuit de cliënt en niet vanuit protocollen. En zichtbaar en met veel voldoening concreet bijdragen aan waar we met elkaar iedere dag voor gaan: bijzondere mensen gewoon laten zijn.

Solliciteer nu!
Sta jij in de startblokken om bij Middin aan de slag te gaan als juridisch HRM beleidsadviseur? Solliciteer dan direct via de "Solliciteer" button. Reageren kan tot en met zondag 15 september.

Wil je eerst nog meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Jolanda Boudestijn, HR adviseur, via 06 106 64 382. En als je nog vragen hebt over onze sollicitatieprocedure, kun je bellen of Whatsappen met Recruiter Nathalie den Boef via 06-20533194. We beantwoorden graag al je vragen.

Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Beleidsmedewerker, Gezondheidszorg/Welzijn