Adviseur Judische Zaken (Privacy)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Werk je bij Waterschap Zuiderzeeland, dan werk je op de bodem van de vroegere Zuiderzee. In een omgeving die voortdurend verandert - maatschappelijk, wettelijk én klimatologisch. Dat maakt jouw werk en dat van je collega’s verrassend veelzijdig en behoorlijk uitdagend. 
 

Waterschap Zuiderzeeland heeft voor haar locatie in Lelystad een vacature voor een
 

Adviseur Juridische Zaken (Privacy)

(0,8-1,0 wtf) 36 uur


Het waterschap heeft een goede start gemaakt met het implementeren van de AVG in 2018. De belangrijkste zaken zijn nu dan ook op orde: er is een vastgesteld privacybeleid, er is een verwerkingenregister en een goed inzicht van waar de grootste risico’s zitten. Betrokkenen weten waar ze aan toe zijn. Daarnaast is een team van medewerkers samengesteld dat zich met privacy bezighoudt. 

Nu is het tijd om de bescherming van persoonsgegevens naar een hoger niveau te tillen. De grootste nadruk zal daarbij liggen op bewustwording binnen de organisatie, regelmatige impact assessments en het vastleggen van ons privacybeleid in de control cyclus van het waterschap. 

Waar jij aan bijdraagt
Als Adviseur Juridische Zaken (Privacy) houdt je je vooral bezig houden met het uitvoeren van impact assessments, het up to date houden van het verwerkingenregister en verwerkersovereenkomsten. Daarnaast zal je in grote lijnen ons privacybeleid kunnen uitleggen en teams helpen om meer in lijn met de AVG te werken en vragen uit de organisatie hierover beantwoorden. De Adviseur Juridische Zaken (Privacy) zal nauw samenwerken met de Privacy Officer. 

Jouw profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau.
 • Je bent een ervaren (be-)schrijver van beleid en proces.
 • Je bent een verbinder, die ook goed zelfstandig kan werken.
 • Je gaat doortastend en proactief te werk, ook wanneer de paden nog niet gebaand zijn.
 • Je hebt een hoge organisatiesensitiviteit, kan goed doorgronden hoe de hazen lopen en weet mensen op positieve wijze in beweging te krijgen.
 • Je bent goede gesprekspartner, bereid te zoeken naar pragmatische oplossingen.
 • Je hebt ervaring met het vertalen van beleid naar de dagelijkse praktijk.
 • Je hebt kennis van de AVG.
 • Juridische kennis door opleiding of ervaring is een pré.


Wat biedt Waterschap Zuiderzeeland jou?

 • Een tijdelijk dienstverband van 32 tot 36 uur per week voor de duur van één jaar. Het is mogelijk dat dit tijdelijke contact éénmaal verlengd wordt. Je salaris bedraagt minimaal € 3.145,= en maximaal € 4.347,= bruto per maand, inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een individueel keuze budget van 20% dat je naast je jaarsalaris krijgt en vrij kunt besteden aan bijvoorbeeld extra salaris of verlofdagen;
 • Een flexibele baan. Bij ons werk je op een flexplek in ons moderne en energie-neutrale kantoor, dat ook goed met openbaar vervoer te bereiken is. Of ergens anders. Want werken onafhankelijk van plaats en ongebonden aan tijd moedigen we aan.
 • Veel ruimte en een persoonlijk budget voor opleiding en ontwikkeling.
 • Een goede balans tussen werken en leven. Daar helpen we je graag mee.
 • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Want dat is hoe we werken.


Hier ga je werken
Je werkt in het team Juridische Zaken binnen de afdeling Staf. Dit team bestaat uit een negental juridische collega’s. Dit zijn bedrijfsjuristen, adviseurs en medewerkers Grondzaken. 

Solliciteren op de functie van Adviseur Juridische Zaken (privacy)
Herken je jezelf in deze vacature? Dan maken we graag kennis! Solliciteer uiterlijk 29 augustus a.s. door te klikken op de solliciteerbutton en je CV en motivatie achter te laten. 

De sollicitatiegesprekken zijn op donderdagochtend 5 september a.s. 

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Claudia van Lare, teammanager Juridische Zaken via c.vanlare@zuiderzeeland.nl

We geloven in de kracht van diversiteit en willen als organisatie een afspiegeling zijn van de maatschappij. Daar houden we ook rekening mee in onze selectieprocedure. 
 

Acquisitie voor deze vacature stellen wij niet op prijs.

Trefwoorden: Juridisch, Juridisch Advies, Legal, Subsidies, Privacy, Mandaat, Volmacht Maatschappelijk, Overheid, Gemeente


Vergelijkbare zoekopdrachten: Energie/Water/Afval, Juridisch medewerker