Commercieel Jurist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Vind jij het belangrijk dat iedereen zijn recht moet kunnen halen? Heb je affiniteit met inkoop en wil je gemaakte prijs- en volumeafspraken met leveranciers managen? Dan ben jij die commerciële jurist voor de functie Inkoper Externe Rechtshulp!

Informatie
Als Jurist Inkoop Externe Rechtshulp stem je vraag en aanbod op elkaar af. Je zoekt en vindt de beste externe rechtshulpverleners voor de dossiers die onder jouw beheer vallen. Je onderhandelt met externe partijen en weet deze te contracteren tegen de beste prijs/kwaliteit. Je bent verantwoordelijk voor voortgang, budgetten én regisseert jouw eigen inkoopportefeuille. Je bent de spil in de onderlinge relatie van verzekerde-externe rechtshulpverlener en ARAG.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
De unit Inkoop Externe Rechtshulp zorgt ervoor dat de zaken van onze verzekerden die niet intern behandeld kunnen worden, uitbesteed worden aan externe partijen. Een hecht team en als afdeling volop in beweging. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden.

Functie-eisen
Een afgeronde opleiding Rechten op WO-niveau. Je hebt affiniteit met inkoop en beschikt over een juridische achtergrond. Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring. Het is een pré als je kennis en ervaring hebt in onderhandelen met en het beheren van relaties. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met het analyseren van cijfers, vastgestelde KPI's nauwlettend volgt en actie onderneemt als servicelevels niet gehaald worden. Je werkt zelfstandig en accuraat. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent collegiaal.

De standplaats voor deze functie is Leusden.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)


Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07 01 of Teammanager Roeland Weits 06 82 72 47 10.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, De Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Financiele dienstverlening, Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch, Zakelijke dienstverlening