Junior Kandidaat - Notaris

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wij zijn het hele jaar op zoek naar startende kandidaat-notarissen die hun horizon willen verbreden bij een groot internationaal kantoor. Als startend kandidaat-notaris ga je aan de slag voor de praktijkgroep Corporate of Real Estate De praktijkgroepen kennen beiden een dynamische praktijk waarin advocatuur en notariaat geïntegreerd samenwerken. Daarnaast ga je ook nauw samenwerken met je (internationale) collega's van de andere praktijkgroepen, waardoor je naast een brede kijk op de praktijk ook snel met de rest van je collega's een persoonlijke band opbouwt. Naast je opleiding draai je direct mee in een hoogwaardige praktijk en krijg je al snel de mogelijkheid om zelfstandig aan zaken te werken en cliënten te adviseren.

 

Functievereisten

  
We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaten met een stevige persoonlijkheid. Je bent ondernemend en bereid een actieve bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van kantoor. Daarnaast werk je graag in (internationaal) teamverband aan grensoverschrijdende zaken.

 

Wij komen graag in contact met kandidaten met:

  • Een (bijna) afgeronde studie Notarieel recht
  • Een overtuigende en energieke persoonlijkheid, teamspeler
  • Een praktische en oplossingsgerichte instelling
  •  Goede uitdrukkingsvaardigheid (schriftelijk en mondeling) in zowel
  • Nederlands als Engels

Carrièremogelijkheden


De ontwikkeling van onze mensen vinden wij belangrijk. Daarbij spelen zij zelf een actieve rol. Ons kantoor vindt de groei en ontplooiing van haar medewerkers een voorwaarde voor succes. Wij bieden naast goede arbeidsvoorwaarden aan elke medewerker de mogelijkheid tot verdere ontwikkeling door een persoonlijk ontwikkelingsprogramma. Naast de beroepsopleiding, draai je direct mee in een hoogwaardige praktijk en krijg je al snel de mogelijkheid om zelfstandig aan zaken te werken en cliënten te adviseren.

  
Solliciteren

 

Herken jij jezelf in dit profiel en ben jij op korte termijn beschikbaar? Reageer dan snel via onze website. Nadat je bij ons hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op om eventueel een afspraak te maken. 

 

PRE-EMPLOYMENT SCREENING


Please note that, in the event that we make an offer of employment to you and where local legislation permits, we may conduct pre-employment screening that can include checks relating to your professional and academic qualifications, your eligibility to work in the relevant jurisdiction, any criminal records, your financial stability and references from previous employers.

 
  
Primaire locatie : Netherlands-Amsterdam
Functie : Corporate
Dienstverband : Fulltime

Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Kandidaat-notaris