Advocaat vastgoed

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Flipse Izeboud Advocaten is op zoek naar een

Advocaat-medewerker of gevorderde stagiair vastgoed (m/v)

Flipse Izeboud Advocaten is een kantoor dat gespecialiseerd is in vastgoedrecht op zowel civielrechtelijk als bestuursrechtelijk gebied. Het betreft een gecombineerde praktijk van advieswerk, procedures en begeleiding van transacties. Het kantoor heeft veel klanten in de zakelijke markt. Als netwerkkantoor van een rechtsbijstandverzekeraar biedt het kantoor verder rechtsbijstand aan verzekerde particulieren en zakelijke klanten op uiteenlopende rechtsgebieden.

Wie zoeken wij?
In verband met groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker of gevorderde advocaat-stagiair (m/v) met

• ervaring met  civiele (vastgoed)zaken 

• affiniteit met bestuursrechtelijke zaken is een pré

• analytische vaardigheden

• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 

Wat bieden wij?
Een plezierige en informele werkomgeving  waarin je je talenten inzet en verder ontwikkelt binnen een combinatie van een advies- en procespraktijk. Je krijgt volop de gelegenheid om actief mee te bouwen aan de verdere verdieping en groei van deze praktijk.  Binnen het kantoor bestaat een cultuur van (informeel) collegiaal overleg over zaken met als doel elkaar te helpen en een optimaal resultaat voor de klant te bereiken.

Interesse?
Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij mr. R.E. (Rogier) Izeboud (076-5780878). Je sollicitatiebrief voorzien van CV, cijferlijst en pasfoto kun je richten aan izeboud@flipse-izeboud.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur