Advocaat-Stagiair

Okkerse & Schop Advocaten is het grootste advocatenkantoor van Flevoland. Met een team van 17 advocaten, meerdere juridisch medewerkers en ondersteuners zorgen wij er elke dag voor dat onze cliënten de beste service krijgen. Ons kantoor richt zich op verschillende rechtsgebieden, onze cliënten zijn divers: bedrijven, instellingen en particulieren. Een uitgebreid overzicht van rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn staat op onze website

Bij ons krijg je een uitdagende baan en een heleboel leuke collega’s. Wij vinden collegialiteit en een prettige werksfeer namelijk heel belangrijk; wij gaan open en informeel met elkaar om, van partner tot ondersteuner.

Okkerse & Schop Advocaten heeft vestigingen in Almere en Lelystad. Wij zoeken in Almere voor de Algemene ondernemingspraktijk en de sectie Schuldhulpverlening een:

 

ADVOCAAT-STAGIAIR m/v

(40 uur)

WAT BIEDEN WIJ?

  • Boeiende zaken;
  • Je eigen praktijk (met onze begeleiding) vanaf je eerste werkdag;
  • Een fijne balans tussen werk en vrije tijd;
  • Een marktconform salaris;
  • Opleidingsmogelijkheden.

 

Wij bieden je de mogelijkheid werkzaam te zijn in een interessante en uitdagende praktijk. Verder hebben we een pensioenregeling, 27 vakantiedagen, elke dag een lekkere lunch en regelmatig leuke kantoor activiteiten. 

 

WAT BRENG JE MEE?

  • Een afgeronde studie WO Recht;
  • Een commerciële instelling;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Proactieve en oplossingsgerichte houding.

 

Door het brede scala aan cliënten vinden we je persoonlijkheid belangrijker dan je status: wees jezelf! Wij werken hard, maar er is altijd ruimte voor goede ideeën en spontane ingevingen. 

 

GEÏNTERESSEERD?

Bezoek onze website www.okkerse-schop.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Phuong Nguyen, telefoon 036 5346220. 

DENK JIJ DAT JE BIJ ONS KANTOOR EN IN DEZE FUNCTIE PAST?

Dan ontvangen we graag je schriftelijke motivatie met curriculum vitae, cijferlijst en (indien beschikbaar) stagebeoordeling per e-mail vóór 15 september 2019 t.a.v. Mw. Berrie Meijer, via de solliciteerbutton. Wanneer je bij Okkerse & Schop Advocaten solliciteert dan verwerken wij je persoonsgegevens, lees meer in ons Privacy- en cookie statement.

Acquisitie nav deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)