Associate Banking & Finance

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Ben jij een Banking & Finance advocaat? Krijg jij energie van internationale financieringstransacties en kijk je ernaar uit om bij een topkantoor aan de slag te gaan? Dan is onze opdrachtgever op zoek naar jou!
Je werkomgeving

Onze opdrachtgever is een internationaal advocatenkantoor in Amsterdam.


Wat je gaat doen

Als Associate Banking & Finance bij onze opdrachtgever treed je in dienst bij een internationaal advocatenkantoor in Amsterdam. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de advisering van o.a. financiële instellingen en grote, internationale organisaties over allerhande juridische Banking & Finance aangelegenden. Je zult je binnen je dagelijkse werkzaamheden o.a. focussen op het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van kredietdocumentatie (LMA), het vestigen en uitwinnen van zekerheden en het adviseren over (herfinancieringen). Daarnaast zul je zo nu en dan advies uitbrengen op het gebied van (financieel)toezichtrecht. Je zult hierbij werkzaam zijn in verschillende dealteams en krijgt dan ook de mogelijkheid om intensief met je naaste collega’s samen te werken. Daarnaast wordt er veel geschakeld met andere praktijkgroepen (o.a. Tax en Corporate). Bovendien heb je een coördinerende rol met betrekking tot nationale en internationale in-house counsels.


Jouw profiel

Je bent een ambitieuze advocaat met een sterk analytisch inzicht. Je bent klantgericht, hebt een commerciële instelling en gaat recht op je doel af. Je hebt/bent bovendien:

  • Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
  • Tussen de 4 en 8 jaar relevante werkervaring bij een vooraanstaand advocatenkantoor en/of een financiële instelling;
  • Gedegen ervaring met Banking & Finance;
  • Ervaring met kredietdocumentatie (LMA) is een pré;
  • Ervaring met financieel (toezicht)recht is een pré;
  • Uitstekende drafting skills;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wat je van ons kunt verwachten

Als Associate Banking & Finance bij onze opdrachtgever ben je werkzaam bij een van de meest vooraanstaande advocatenkantoren. Je krijgt de kans om aan complexe, internationale (financierings)transacties te werken samen met een team vol professionals. Daarnaast krijg je een uitstekend salaris, uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en zeer gezellige vrijdagmiddagborrels.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur