Advocaat-stagiaires Ondernemings- en insolventierecht

De advocaten van Cees zijn stuk voor stuk specialisten. Het wetenschappelijk bureau van Cees en de samenwerking met diverse universiteiten waarborgen dat hun juridische kwaliteit op het hoogste niveau blijft. Maar Cees laat zich daar niet op voorstaan. Cees is bijzonder, juist omdat hij gewoon is.

Cees gelooft dat je alles moet geven wat je in je hebt om het beste uit elkaar te halen. Dat lukt alleen als het gezamenlijk belang voorop staat. Elkaar versterken is het motto.

Wil je meer weten over ons kantoor? Bezoek dan onze website www.cees.nl.  

Functie-eisen

  • WO Rechten opleiding (bijna) afgerond.  
  • Een focus op ondernemingsrecht en affiniteit met het insolventierecht.
  • Je staat stevig in je schoenen en beschikt over de volgende competenties: geestdriftig, betrouwbaar en betrokken. 

Wij bieden

We besteden aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling tot een uitstekend advocaat.

Je werkt in een jong team en wordt begeleid door een van de partners. Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien. Je werkt in een dynamische en informele werkomgeving met een zakelijk karakter. Wij bieden een marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een telefoon van kantoor.

Contactgegevens

Herken jij jezelf in deze functie? Stuur dan je sollicitatie naar chantal.vanwijkvliet@cees.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal van Wijkvliet, telefoonnummer 015 212 72 23.

De in aanmerking komende kandidaten zullen gezamenlijk worden uitgenodigd voor een recruitmentdag op kantoor bij Cees. Gelet daarop zien wij je sollicitatie uiterlijk 23 februari 2018 tegemoet.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch