International Privacy Counsel

Je werkomgeving

DPA Privacy richt zich volledig op privacyvraagstukken. We bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing voor het verantwoord omgaan met persoonsgegevens: de juridische, technische en procesmatige aspecten tot en met het privacybewustzijn. Voor de tijdelijke invulling van opdrachten en projecten bemiddelen we Interim Privacy Counsels die bij ons in dienst zijn, maar ook zelfstandige Privacy Counsels (zzp’ers). Specialisten die continu meedraaien in de voorhoede van de ontwikkelingen. En die samen met vakgenoten het verschil maken bij bedrijven en instellingen die aantoonbaar ‘in control’ willen zijn.

Functieomschrijving

Als Interim Privacy Counsel (IPC) in dienst bij DPA Privacy bescherm jij de reputatie van onze opdrachtgevers; lever jij een belangrijke bijdrage aan het vormgeven en bewaken van het privacybeleid bij gerenommeerde organisaties. Je helpt hen om privacyrisico’s concreet en beheersbaar te maken. Je voert Privacy Impact Assessments (PIA’s) uit en adviseert over privacy-compliance. Verder help je om de processen en systemen zo aan te passen dat de organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving. Je bent sparring partner over privacyvraagstukken, en helpt om de benodigde maatregelen te treffen om het privacybewustzijn in de organisatie te vergroten.

Functie-eisen

Je bent een resultaatgerichte, ondernemende persoonlijkheid met een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen, en met:

• Een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur juridisch, bedrijfseconomisch, ICT of organisatiekunde

• Meer dan drie jaar (relevante) internationale werkervaring op het gebied van privacy en gegevensbescherming

• Actuele kennis van de Wbp, de meldplicht datalekken en de naderende privacywetgeving en bij voorkeur ook kennis van informatiebeveiliging

• Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal, en weet complexe zaken helder uit te leggen

Wij bieden

In deze zelfstandige functie krijg je veel verantwoordelijkheid en ben je verzekerd van een steile leercurve op het snijvlak van legal, compliance, risk en ICT. DPA Privacy biedt:

• Afwisselende opdrachten die aansluiten bij jouw ontwikkeling

• Een professioneel en enthousiast team waar je altijd mee kunt sparren

• Een goed salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

• Een ruim opleidingsbudget en persoonlijke begeleiding

Babette Meijer

Tel: 06-53902629

babette.meijer@dpa.nl

Bezoek www.dpa.nl voor meer informatie over de vacature International Privacy Counsel of solliciteer online op de vacature International Privacy Counsel.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch