Senior Interim Privacy Counsel

Je werkomgeving

DPA Privacy richt zich volledig op privacy. We bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing voor het verantwoord omgaan met persoonsgegevens: de juridische, technische en procesmatige aspecten tot en met het privacybewustzijn. Voor de tijdelijke invulling van opdrachten en projecten bemiddelen we Interim Privacy Counsels die bij ons in dienst zijn, maar ook zelfstandige Privacy Counsels. Specialisten die continu meedraaien in de voorhoede van de ontwikkelingen. En die samen met vakgenoten het verschil kunnen maken bij bedrijven en instellingen die aantoonbaar ‘in control’ willen zijn.

Functieomschrijving

We hebben regelmatig uiteenlopende opdrachten bij bedrijven en (semi)overheidsorganisaties. Denk hierbij aan Privacy Impact Assessments (PIA), inventarisatie van datastromen en het opstellen van privacybeleid en cookiestatements. Ook de rol van Data Protection Officer of Functionaris Gegevensbescherming op afstand behoort tot de mogelijkheden. 

Functie-eisen

Je bent gewend om je in verschillende onbekende omgevingen te bewegen. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde wo-opleiding;
  • Meer dan vijf jaar aantoonbare ervaring in het zelfstandig uitvoeren van privacy- en information securityopdrachten;
  • De Wbp, Meldplicht datalekken, de Europese Privacy Verordening, privacy by design/default zijn voor jou geen onbekende begrippen meer;
  • Oftewel: je hebt een overtuigend track record en een privacy opdracht is bij jou in vertrouwde handen!

Wij bieden

DPA Privacy biedt mooie opdrachten op het vlak van privacy en data protectie. DPA Privacy maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde DPA Group dat professionals detacheert in vrijwel alle sectoren van de Nederlandse economie. Dit staat garant voor een geweldig netwerk vol met interessante opdrachten. DPA biedt een goed salaris en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Een ruim opleidingsbudget en persoonlijke begeleiding behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Bezoek www.dpa.nl voor meer informatie over de vacature Senior Interim Privacy Counsel of solliciteer online op de vacature Senior Interim Privacy Counsel.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fiscaal-juridisch