Junior Interim Privacy Counsel

Je werkomgeving

DPA Privacy richt zich volledig op privacy. We bieden onze opdrachtgevers een totaaloplossing voor het verantwoord omgaan met persoonsgegevens: de juridische, technische en procesmatige aspecten tot en met het privacybewustzijn. Voor de tijdelijke invulling van opdrachten en projecten bemiddelen we Interim Privacy Counsels die bij ons in dienst zijn, maar ook zelfstandige privacyprofessionals. Specialisten die continu meedraaien in de voorhoede van de ontwikkelingen. En die samen met vakgenoten het verschil kunnen maken bij bedrijven en instellingen die aantoonbaar ‘in control’ willen zijn.

Functieomschrijving

Als junior Interim Privacy Counsell werk je onder de vleugels van een senior privacyprofessional. Door training on-the-job bouw je praktijkervaring op om in de toekomst als zelfstandig privacyprofessional organisaties te adviseren om privacy te borgen in hun strategie. Als junior Interim Privacy Counsel help je mee organisaties privacy proof te maken. Dat kan op beleidsniveau zijn, maar ook praktischer bij bijvoorbeeld het opstellen of reviewen van bewerkersovereenkomsten, meldingen aan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP), Privacy Impact Assessments (PIA’s) of het uitrollen van privacy-implementatieprogramma’s.

 

Functie-eisen

Je bent een resultaatgericht en ondernemend persoon met een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen. Daarnaast heb je:

  • Een afgeronde universitaire studie, bij voorkeur rechten, bedrijfseconomie of IT;
  • 0-2 jaar werkervaring in de advocatuur, een juridisch beroep of de consultancy;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Uitstekende communicatievaardigheden en een commerciële werkhouding;
  • Daarnaast werk je goed in teamverband en ben je representatief, open en sociaal ingesteld;
  • Bovenal ben je leergierig en heb je de ambitie om veel te leren en je te ontwikkelen tot een zelfstandig opererende privacyprofessional.

Wij bieden

In deze functie ben je verzekerd van een steile leercurve op het snijvlak van legal, compliance, risk en ICT. DPA Privacy biedt:

  • Afwisselende opdrachten die aansluiten bij je ontwikkeling;
  • Een professioneel en enthousiast team waar je altijd op kunt steunen;
  • Een goed salaris en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een ruim opleidingsbudget en persoonlijke begeleiding.

Bezoek www.dpa.nl voor meer informatie over de vacature Junior Interim Privacy Counsel of solliciteer online op de vacature Junior Interim Privacy Counsel.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fiscaal-juridisch