Advocaat-stagiair(e) en/of Advocaat-medewerker aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

Kantooromschrijving:

Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten is de luis in de pels van verzekeraars. Alléén ten behoeve van verzekeringnemers en verzekerden adviseren en procederen we in een grote variëteit aan zaken; van branden tot diefstallen, van instortingen tot fraudes en van arbeidsongeschiktheidsdisputen tot  beroepsaansprakelijkheden. Het kantoor is jong, nuchter en informeel. De cliënten zijn geweldig, de zaken ook. Omdat men steeds meer de weg weet te vinden naar ons kantoor zijn wij op zoek naar versterking van het huidige team.

Functiebeschrijving:

Ons kantoor concentreert zich op de echte toga-advocatuur: het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. We treden op voor zowel ondernemingen als  particulieren. Onze praktijk bestaat niet alleen uit het schrijven van (proces)stukken, maar juist ook uit actief rechercheren om vervolgens de resultaten daarvan te vertalen in een werkbaar juridisch advies of processtuk, wars van poeha.

Profiel:

Wij zoeken de beste advocaat. Je rondt jouw stage binnenkort af en bent toe aan een échte uitdaging. Of je hebt je stage al afgerond, onlangs of alweer geruime tijd geleden, en bent toe aan een volgende stap. Het gaat ons er om dat de juiste persoon de juiste zaken behandelt. Je in ieder geval gedreven, analytisch, accuraat, nieuwsgierig en creatief bent. Het is topsport. Je kunt (dus) tegen een stootje. Je wilt, net als wij, de beste zijn. Voorts heb je een gezonde ondernemerszin; nieuwe zaken komen immers niet vanzelf aanwaaien.

Belangstelling?

Stuur een korte motivatie, voorzien van een C.V., per e-mail naar mr. M. Ripmeester.

e-mailadres: mr@verzekeringsadvocaten.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker