Advocaat-stagiair(e) aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Juridische inhoud. Creatieve argumenten. Verzekeraars en verzekerden als cliënt. Procespraktijk. Intensieve opleiding. Sterk team.

Spreken deze kernwoorden je aan? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag in een praktijk op het gebied van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Wij zoeken twee collega's met een specifieke belangstelling voor letselschade die er bewust voor kiezen om vooral de partij bij te staan die aansprakelijk gesteld wordt.

Op een gemiddelde werkdag ben je vooral bezig met procederen. Je schrijft processtukken, bereidt zittingen voor en gaat (mee) naar de rechtbank. Verder krijg je de gelegenheid om te publiceren, zowel op onze Kennispagina als in wetenschappelijke tijdschriften. Ons doel is om van jou een topadvocaat binnen het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht te maken. Dat doen we door je intensief te begeleiden.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de sectie Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering in Arnhem. Onze landelijk opererende schadesectie staat vooral grote verzekeraars, assurantiemakelaars en overige bedrijven bij.

De sectie is actief op alle facetten van het aansprakelijkheids-, schade- en verzekeringsrecht. Je kunt daarbij denken aan letselschade (o.a. werkgeversaansprakelijkheid), schadevergoedingsrecht, commerciële handelsgeschillen, productaansprakelijkheid, beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid en allerhande verzekeringskwesties.

Wie ben jij?
Heb jij een passie voor het aansprakelijkheids- en/of verzekeringsrecht? Ben jij gedreven, zelfstandig en analytisch sterk en blijkt dit ook uit je studieresultaten? En krijg je er energie van om mooie juridische stukken op te stellen en creatieve argumenten te bedenken om de rechter van jouw standpunt te overtuigen? Dan maken we graag kennis met jou. Solliciteer ook gerust als je een gevorderd advocaat-stagiair(e) bent.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

- een contract voor de duur van je advocaat-stage
(meestal: 3 jaar en 3 maanden);
- als je starter bent: een salaris van € 3.172,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (prijspeil 2018, excl. 8% vakantietoeslag);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte Beroepsopleiding Advocatuur als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Annelijn Bloo-Kroes, senior advocaat, of Daan Baas, associate partner.

Je bereikt Annelijn op telefoonnummer (0)26 353 84 16 of bloo@dirkzwager.nl. Daan bereik je via (0)26 353 83 74 of baas@dirkzwager.nl.

Wil je solliciteren?

Klik dan op de gele button links van de vacature. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (manager P&O).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)