Advocaat-medewerker aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht

Een nieuwe stap in je carrière. Passie voor aansprakelijkheidsrecht. Juridische inhoud. Werken voor verzekeraars. Procespraktijk. Ervaren team. Opleiden van jonge talenten. 

Vatten deze woorden samen wat jij zoekt? Dan zou je goed in ons team kunnen passen.

Wat ga je doen?
Je wordt advocaat-medewerker in onze algemene schadepraktijk. In een levendige proces- en adviespraktijk procedeer en adviseer je over allerhande aansprakelijkheidskwesties. Daarbij sta je aan de kant van de partij die aansprakelijk gesteld wordt. De focus in jouw praktijk ligt op letsel, meer in het bijzonder werkgeversaansprakelijkheid.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag op de sectie Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering in Arnhem. Onze landelijk opererende schadesectie staat vooral grote verzekeraars, assurantiemakelaars en overige bedrijven bij.

De sectie is actief op alle facetten van het aansprakelijkheids-, schade- en verzekeringsrecht. Je kunt daarbij onder meer denken aan letselschade (o.a. werkgeversaansprakelijkheid), schadevergoedingsrecht,  commerciële handelsgeschillen, productaansprakelijkheid en beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid.

Wie ben jij?
Als advocaat in het aansprakelijkheidsrecht heb je inmiddels de nodige ervaring (4 tot 8 jaar). Je bent toe aan een nieuwe stap in je carrière. Je voelt je thuis in een omgeving met ambitieuze professionals die waarde hechten aan een fijne werksfeer. Je kunt zelfstandig werken en het lijkt je leuk om een bijdrage te leveren aan het opleiden van jonge collega’s.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

- marktconform salaris (mede afhankelijk van werkervaring);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Interesse?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Annelijn Bloo-Kroes, senior advocaat, of Daan Baas, associate partner.

Je bereikt Annelijn op telefoonnummer (0)26 353 84 16 of bloo@dirkzwager.nl. Daan bereik je via (0)26 353 83 74 of baas@dirkzwager.nl.

Wil je solliciteren? Klik dan op de gele button naast de vacature. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (manager P&O).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker