Medior Bedrijfsjurist

VECOZO heeft voor haar locatie in Tilburg een vacature voor een:

 

Medior Bedrijfsjurist

32-40 uur


Wat ga je doen als Bedrijfsjurist?
Als medior bedrijfsjurist werk je vanuit de afdeling Bedrijfsbureau en leg je hiërarchisch verantwoording af aan de manager Bedrijfsbureau. Samen met 2 collega-juristen adviseer je de directie, het management en de business van VECOZO over juridisch uiteenlopende onderwerpen Het betreft een brede rol met een focus op het zeer zelfstandig beoordelen van diverse contracten. Daarnaast adviseer je op een breed terrein (o.a. IT-recht, privacywetgeving en gezondheidsrecht). Je hebt oog voor de belangen en ontwikkelingen in het zorgveld en bent klantgericht. pri

Laat je inspireren door jouw collega Manon: “VECOZO heeft een unieke positie in de zorgketen waarin ICT en privacywetgeving continue in beweging zijn. Naast advisering over privacy- en privaatrechtelijke aspecten, behoren ook arbeidsrechtelijke vraagstukken tot mijn portefeuille. Mijn uitdaging? De organisatie voorzien van advies dat aansluit bij de organisatiebelangen en wet- en regelgeving in een energieke en prettige werksfeer.” 

Eisen
Zowel in een team als zelfstandig kun jij prima uit de voeten. Je bent een denker en vooral ook een doener; een echte ‘doenker’ dus. Je bent flexibel en houdt je goed staande in een hectische omgeving. Voor deze rol vragen we tevens van jou: 
 

 • afgeronde opleiding WO rechten;
 • minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
 • ervaring in een werkomgeving waar compliance hoog in het vaandel staat;
 • dat je enthousiast wordt van IT-recht, privacywetgeving en gezondheidsrecht;
 • self starter die zelfstandig werkzaam is;
 • gedegen en gemotiveerde teamplayer.

VECOZO biedt

 • een uitdagende tijdelijke functie (van een jaar) in een plezierige en unieke werkomgeving;
 • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • flexibele werktijden;
 • een bruto jaarsalaris van maximaal € 81.428, - op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring;
 • reiskostenvergoeding;


Meer informatie over de functie?
Een online assessment en een referenten onderzoek maken onderdeel uit van deze procedure. Heb je nog vragen? Neem contact op met Melanie van den Berg, Manager Bedrijfsbureau tel: 06 – 10 91 27 61. 

Solliciteren op de functie van Bedrijfsjurist
Heb jij de ambitie om als medior bedrijfsjurist jouw vak uit te oefenen in een uitdagende en dynamische omgeving? Onderscheid jij je met ruime ervaring in én gedegen kennis van het IT-recht, privacywetgeving (AVG) en gezondheidsrecht? Dan komen wij graag met jou in contact. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Bedrijfsjurist, IT-recht, Privacywetgeving, Gezondheidsrecht, Jurist, Juridisch, WO


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, ICT/Communicatie/Media