Junior Juridisch Secretaresse

Bosselaar & Strengers Advocaten te Utrecht is de juridische partner bij uitstek op zeven rechtsgebieden in vijf specifieke branches. Onze cliënten zijn ondernemers die ook op juridisch gebied weten wat ze willen: vakwerk van topkwaliteit en excellente service vanuit een proactieve benadering; een business partner die zij kunnen vertrouwen en die hun branche en onderneming als geen ander kent. Bosselaar & Strengers Advocaten is een actieve partner binnen Multilaw, een succesvolle internationale associatie van onafhankelijke advocatenkantoren.

Korte lijnen, snel schakelen en samenwerken staan bij ons voorop. Er heerst een informele sfeer en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Bosselaar & Strengers Advocaten in Utrecht heeft een vacature voor een:

 

 

 

Junior Juridisch Secretaresse

 

(0,6 FTE)


Functieprofiel Junior Juridisch Secretaresse
Als Junior juridisch secretaresse ben je het visitekaartje en eerste aanspreekpunt namens Bosselaar & Strengers Advocaten. Je verwelkomt cliënten, gasten en leveranciers en zorgt voor een gastvrije ontvangst. Je bent verantwoordelijk voor het inkomende telefoonverkeer en zorgt ervoor dat deze professioneel wordt doorverbonden binnen kantoor. Tot slot verricht je lichte administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van onze advocaten en het team van juridisch secretaresses.

Functie-eisen Junior Juridisch Secretaresse
Je bent een professional op het secretarieel gebied en beschikt over een relevante opleiding op tenminste MBO-niveau. Je hebt enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen bij voorkeur de advocatuur. Je beschikt tevens over een gezonde dosis enthousiasme, incasserings- en doorzettingsvermogen. Wij vinden het tenslotte belangrijk dat jouw schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal op een kwalitatief hoog niveau ligt.

Bosselaar & Strengers Advocaten biedt:

  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een breed en divers werkgebied waarin je alle mogelijkheden krijgt om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Een aantrekkelijke positie binnen een ambitieus en toonaangevend advocatenkantoor.

Informatie over de functie Junior Juridisch Secretaresse
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Linda van Koetsveld (Senior juridisch secretaresse) via telefoonnummer 030 234 72 80.

Solliciteren op de vacature Junior Juridisch Secretaresse bij Bosselaar & Strengers Advocaten
Alle reacties zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld. Laat je sollicitatiebrief en CV achter op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Vacature Juridisch Secretaresse Utrecht, Vacature Juridisch, Juridische, Secretaresse Juridisch, Juridisch Assistent

 

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch secretaresse