Juridisch Adviseurs

Sta jij vooraan bij het buffet?


Bregje en Serena zijn op zoek naar collega’s die houden van aanpakken, flexibel inzetbaar zijn en nee kunnen zeggen maar dit niet graag doen. Naast kennis en kunde zijn houden van eten en humor zeker een pré.. Wij houden van open en directe communicatie. Herken jij je hierin? Twijfel dan niet en reageer!

 

 

Juridisch Adviseurs

 

 

voor 18 of 32 uur per week (ervaring vereist)


Dit ga je doen:
In deze functie adviseer je samen met Bregje en Serena het bestuur en de organisatie bij juridische vraagstukken over diverse rechtsgebieden. Hierbij hou je oog voor de juridische kwaliteitszorg en beheersing van juridische risico’s. Elke adviseur adviseert een vast thema binnen de organisatie. Incidenteel verzorg je – in overleg met de secretaris – het secretariaat van de commissie bezwaarschriften. Verder neem je deel aan of leid je projecten en verzorg je trainingen. De werkzaamheden voor de klachten- en Wob-coördinator worden gerouleerd.

Jouw toegevoegde waarde:
Je bent een proactieve jurist en in staat om zelfstandig en in teamverband zorgvuldig te werken. Je bent flexibel, sterk in probleemanalyse en kunt omgaan met tijdsdruk. Je bent dienstverlenend en resultaatgericht en kunt snel schakelen. Daarnaast ben je digitaal vaardig en in staat om te gaan met complexe en politiek gevoelige situaties. Vanzelfsprekend beschik je over een goede schrijfvaardigheid.

Dit breng je mee:
Je hebt een HBO+ of gerichte universitaire opleiding en kennis van het bestuursrecht, sociaal domein en omgevingsrecht. Als je ook kennis hebt van aanbestedingsrecht, privaatrecht en of privacywetgeving, dan vormt dat een pré. Heb jij een aantal jaar ervaring binnen het juridisch vakgebied bij een overheidsorganisatie? Dan komt dat van pas bij de functie juridisch adviseur voor 32 uur p/w, want dat is voor ons een vereiste.
Bij de andere functie vormt deze ervaring een pré.

Wat bieden wij:
Wij bieden jou een afwisselende baan, opleidingsmogelijkheden en enthousiaste collega’s. Beide functies zijn gewaardeerd in salarisschaal 10 van de CAR – UWO. Het salaris in de aanloopschaal bedraagt minimaal € 2.591,- tot maximaal € 4.225,- op basis van een 36-urige werkweek. De salarisinpassing wordt gehanteerd op basis van beroepskennis en werkervaring. Naast je salaris ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 16,8% van je maandelijkse salaris. Het IKB is een vrij besteedbaar budget om keuzes te maken die passen bij jouw levensfase en persoonlijke wensen. Het IKB kan je maandelijks uit laten betalen of is te besteden aan verlof, opleidingskosten en vakbond contributie.

De samenleving:
Een mooie gemeente met 48.000 inwoners in zeven karakteristieke dorpen in een bosrijk landschap midden in het land. Het oude cultuurlandschap en het aangrenzende rivierengebied maken het plaatje compleet. Een zeer geliefde plek om te wonen, werken en recreëren.

De organisatie:
Wij ontwikkelen ons tot een netwerkorganisatie die midden in de samenleving staat. We hebben allerlei interessante, maatschappelijk vraagstukken en spelen in op de tendens van ‘meer samenleving, minder overheid’. Wij zijn ambitieus en vallen graag op een positieve manier op. We profileren ons als duurzame gemeente en verbinden daar consequenties aan. Wil je weten hoe onze organisatie werkt bekijk dan ons organisatieplan. Onze kernwaarden zijn omgevingsgevoelig, verantwoordelijk, dienstverlenend, samenwerken en zelfreflectie.

De medewerker:
Onze professionals hebben hart voor de samenleving en zetten zich daar dagelijks met veel energie voor in. Bij ons kun je je ontwikkelen en kansen grijpen, zodat je jouw talenten optimaal kunt benutten. Onze arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden zorgen voor een gunstig werkklimaat. Het nieuwe werken geeft hierin ruimte en flexibiliteit.

Reageren doe je zo:
Schriftelijk reageren kan tot uiterlijk 4 maart via de sollicitatiebutton. Vermeld bij je reactie het vacaturenummer 08-KO-18. In week 11 vinden de eerste gesprekken plaats en in week 12 is de tweede gespreksronde.

Meer informatie:
Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Marcel Haurissa teamleider Strategie en Advies 0343-565600. Voor vragen over de functies en ons team kun je terecht bij Bregje van de Water of Serena Kramer Wij zijn te bereiken op 0343-565600.

Social Media:
Wij maken gebruik van social media en bekijken o.a. jouw eventuele Linkedin-profiel. Check gerust die van ons:
www.linkedin.com/in/bregje-van-de-water
www.linkedin.com/in/serenakramer

Tot snel!

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang.

 

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch medewerker