Medewerker juridische zaken

Medewerker juridische zaken

Voor ons hoofdkantoor in Almelo is Qredits op zoek naar een fulltime medewerker juridische zaken (m/v).

Qredits is een snelgroeiend, modern en landelijk kredietbedrijf voor ondernemers dat gevestigd is in Almelo.

In verband met uitbreiding van onze activiteiten zijn we per direct op zoek naar een medewerker juridische zaken (MJZ). In deze functie adviseer je het management over juridische procedure kwesties. Daarnaast ondersteunt de MJZ de afdeling Incasso & Beheer (I&B) / Bijzonder Beheer (BB) bij de correspondentie met curatoren, advocaten, deurwaarders en schuldhulpverleners teneinde het belang van Qredits te bewaken. De MJZ levert een bijdrage op het terrein van compliance en juridische procedures op de afdeling I&B/BB en ondersteunt de directie desgevraagd bij compliance en juridische zaken. Tenslotte levert de MJZ een bijdrage aan de werkzaamheden in het kader van de bijzonder beheer portefeuille en coördineert voorstellen ‘minirisk-overleg’.

Functievereisten

  • WO/HBO werk- en denkniveau
  • Afgeronde juridische opleiding op WO/HBO-niveau
  • 3 jaar relevante werkervaring binnen de financiële dienstverlening en/of juridisch werkveld
  • Gedegen kennis van actuele en relevante wet- en regelgeving en de daarbij behorende jurisprudentie
  • Kennis van en affiniteit met ondernemings- en faillissementsrecht 

Werken bij Qredits

Qredits biedt je een functie met veel verantwoordelijkheden, doorgroeimogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Je maakt deel uit van een team vol passie in een organisatie die sterk maatschappelijk betrokken is. Er heerst geen 9-tot-5-mentaliteit. De cultuur is informeel. Daarnaast is het duidelijk wat de targets zijn en er wordt hard aan gewerkt om deze te halen.

Het DNA van Qredits is samen te vatten in 4 kernwaarden. We willen een bijdrage leveren aan de maatschappij door ondernemerschap toegankelijk te maken zonder daarbij te streven naar maximale winst voor de organisatie (sociaal). De ondernemer staat centraal en we zijn betrokken bij onze klanten (persoonlijk). We geloven dat samenwerken leidt tot succes, stimuleren onze klanten een netwerk op te bouwen en koppelen ze aan onze partners (verbinden). Tot slot zijn we nuchter, richten we ons op het voortbestaan van de ondernemer met een business-model dat leunt op het succes van onze klanten (zakelijk).

Interesse?

Solliciteer dan naar deze functie door een mail te sturen, voorzien van een korte motivatie en je CV, naar Bianca Gerrits, info@qredits.nl. Uiterlijke inzenddatum is 28 februari 2018. Wil je a.j.b. ook even aangeven waar je deze vacature voor het eerst bent tegengekomen?


Vergelijkbare zoekopdrachten: Financiele dienstverlening, Juridisch medewerker