Advocaat-medewerker IT bij Kennedy Van der Laan via DPA Legal

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Durf jij als advocaat te zeggen dat je een bewezen track record hebt op het gebied van IT-recht? Denk je daarnaast in creatieve oplossingen en kijk je ernaar uit om onderdeel te worden van het grootste team IT-advocaten van Nederland? Dan is Kennedy Van der Laan op zoek naar jou!
Je werkomgeving

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met meer dan 100 advocaten. Het kantoor bestaat inmiddels al meer dan 25 jaar en werkt vanuit de vestigingen in Amsterdam en Eindhoven wereldwijd voor een breed scala aan cliënten van startup tot multinational. Binnen kantoor geldt de ambitie om als topadvocaat de wereld te dienen en om nooit de menselijke maat en sociale impact uit het oog te verliezen. Er heerst dan ook een werkcultuur waarbij sterk wordt gefocust op maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast is het een kantoor met een duidelijke toekomstvisie en wordt sterk aangestuurd op innovatie, waardoor bijvoorbeeld zelfs een LegalTech afdeling is opgericht.

De sectie IT bestaat in totaal uit 13 advocaten, waarvan 3 partners. Zij kijken ernaar uit een ambitieuze, professionele collega met humor in hun team te verwelkomen!Wat je gaat doen

Als advocaat-medewerker IT bij Kennedy Van der Laan word je onderdeel van het grootste team van IT-advocaten van Nederland. Je komt te werken vanuit een nieuw, hip kantoorpand in de buurt van het Westerpark in Amsterdam. Binnen je dagelijkse werkzaamheden ben je voortdurend gefocust op de groeiende impact van technologie op bedrijven en het beheersen van de juridische risico’s die daarmee gepaard gaan. Je houdt je dan ook o.a. bezig met het adviseren en procederen over e-commerce, uitbesteding, IT-projecten en transacties, cybercriminaliteit, openbare aanbestedingen of licentieverlening. Je werkt hierbij niet alleen nauw samen met je directe collega’s uit het IT-team, maar tevens met collega’s vanuit de andere secties, zoals IE en Privacy.

Kennedy van der Laan biedt je de mogelijkheid om vanaf het eerste moment met veel eigen verantwoordelijkheid aan de slag te gaan. De cliëntenkring van kantoor bestaat o.a. uit grote, vooraanstaande Amerikaanse en Europese telecom- & mediabedrijven, soft- en hardwareleveranciers, IT-consultancy organisaties en high tech bedrijven. Daarnaast wordt veel gewerkt voor afnemers van IT-diensten in bijvoorbeeld de financiële sector en de gezondheidszorg.


Jouw profiel

Je bent een creatieve, ondernemende advocaat die de cliënt op nummer één zet. Je bent eager om te blijven leren, krijgt energie van het opleiden en begeleiden van advocaat-stagiaires en streeft er altijd naar om samen met je team het beste resultaat te bereiken. Daarnaast heb/ben je:

  • Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
  • Tussen de 4 en 8 jaar relevante werkervaring bij een vooraanstaand advocatenkantoor;
  • Gedegen ervaring met IT-recht;
  • Ervaring met IE en/of Privacy is een pré;
  • Ervaring met Europees recht;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wat je van ons kunt verwachten

Als Advocaat-medewerker IT bij Kennedy Van der Laan krijg je de kans om juridisch advies te geven op het gebied van IT-recht op het hoogste niveau. Tegelijkertijd kom je te werken voor een organisatie met oog voor de balans tussen werk en privé. Er heerst een informele en plezierige werksfeer met een open deuren policy. Bovendien krijg je:

  • Een goed salaris;
  • Uitstekende secondaire arbeidsvoorwaarden (incl. 30 vakantiedagen);
  • De mogelijkheid om parttime te werken;
  • Uitstekende persoonlijke en professionele ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (bijv. het volgen van een Grotius-opleiding)

Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur