Juridisch Adviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

De NBBU ( Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) is een sterk groeiende brancheorganisatie. Met ons team behartigen we de belangen van zo’n 1200 ondernemers in de flexbranche. Informatieverstrekking aan onze leden is hierbij een belangrijk onderdeel.

Wij zijn op zoek naar een:

Juridisch Adviseur (fulltime 40 uur)

Als juridisch adviseur maak je deel uit van onze juridische servicedesk en adviseer je leden van de NBBU telefonisch en per mail over de diverse onderwerpen die spelen in de uitzendbranche. Denk daarbij aan vraagstukken over de NBBU-cao, het arbeidsrecht of fiscaal recht, maar ook vragen over de alledaagse praktijk van uitzendondernemingen en de backoffice. Bij al deze vragen is één ding belangrijk: zo snel mogelijk een correct inhoudelijk antwoord.

Jaarlijks krijgt de Servicedesk tienduizenden vragen. Daarmee is deze afdeling een onmisbaar onderdeel in de dienstverlening naar onze leden. Je moet dus goed weten welke informatie van belang is en weten hoe je deze beschikbaar maakt. Dat doe je onder meer door te anticiperen op ontwikkelingen en deze al vroeg te signaleren.

Functie-eisen:

  • HBO- of academisch werk- en denkniveau, juridisch / fiscale achtergrond is een pre
  • Ervaring met advieswerkzaamheden
  • Affiniteit met uitzendbranche, ondernemerschap en juridische en bedrijfskundige zaken
  • Pragmatische instelling
  • Informatie kunnen overbrengen en verduidelijken
  • Plezier hebben in het werken onder tijdsdruk

 

Wat wij bieden:

Een functie met verantwoordelijkheid en vrijheid in een werkomgeving die we als professioneel en informeel typeren. De functie gaat gepaard met marktconforme arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden. De NBBU is gevestigd in Amersfoort.

Meer informatie over de NBBU is te vinden op onze website www.nbbu.nl. Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Severine Reudink op telefoonnummer:033-4760200.

Soort dienstverband: Voltijd


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fiscaal-juridisch, Juridisch medewerker, Jurist