Ervaren Jurist Sociaal zekerheidsrecht, Den Haag

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Als inhoudelijk specialist weet je wat er speelt binnen jouw rechtsgebied. Je gaat ervoor om altijd het maximale resultaat voor jouw klant te behalen. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan op deze uitdagende vacature!

Voor onze locatie Den Haag zoeken wij een ervaren jurist Sociaal Zekerheidsrecht.

Informatie
Als Ervaren Jurist Sociaal Zekerheidsrecht behartig je de belangen van de cliënt in zaken binnen het Sociaal Zekerheidsrecht. Zowel werkgevers als werknemers komen in aanraking met het sociaal zekerheidsrecht en kunnen voor advisering terecht bij ARAG. Naast advisering bieden wij ook procedurele bijstand in bezwaarprocedures bij onder andere het UWV, de Sociale Verzekeringsbank of gemeenten. Ook voeren wij beroepsprocedures bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank en de Centrale Raad van Beroep.

Het speerpunt van de functie ligt op geschillen op het gebied van WIA, WW, Participatiewet, Wmo en WLZ. Je adviseert, correspondeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Je bent in staat zelfstandig en creatief te werk te gaan.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
ARAG Den Haag is onze nieuwe locatie in het WTC. Momenteel zijn er zo'n 35 collega's werkzaam en zijn meerdere rechtsgebieden vertegenwoordigd, waaronder die van Algemeen Verbintenissenrecht, Arbeidsrecht en Sociaal Zekerheidsrecht.

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Functie-eisen
Het is van belang dat je over actuele ervaring beschikt met de procedures en werkwijze met betrekking tot de behandeling van bezwaar- en beroepszaken. Je hebt een aantal jaar relevante ervaring op het gebied van het Sociaal Zekerheidsrecht. Affiniteit met Arbeidsrecht is een pré.
Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtshulp.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Juridisch, Zakelijke dienstverlening