Junior Jurist Algemeen Verbintenissenrecht (locatie Roermond)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Zoek jij uitdaging en verantwoordelijkheid in je nieuwe baan? En zet jij graag alles in om het beste resultaat voor de klant te behalen? Solliciteer dan op deze vacature!

Voor onze vestiging Roermond zoeken wij een Junior Jurist Algemeen Verbintenissenrecht.

Informatie
Als junior jurist ben je direct verantwoordelijk voor een aantal eigen klanten. Je legt je volledig toe op dossierbehandeling. Je adviseert, correspondeert, en bepaalt in overleg met de klant welke stappen genomen worden om een zaak succesvol af te ronden. Ook voer je procedures, bijvoorbeeld bij de kantonrechter of bij geschillencommissies. Je wordt in deze rol intensief begeleid en opgeleid. Er bestaan ook mogelijkheden je later te specialiseren in een ander rechtsgebied.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
ARAG Roermond is op 1 februari 2003 opgericht als nevenvestiging van het hoofdkantoor in Leusden en telt circa 65 medewerkers. Er zijn 2 teams in Roermond waar de volgende rechtsgebieden behandeld: Algemeen Verbintenissenrecht, Ambtenarenrecht, Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Letsel en Sociaal Zekerheidsrecht.

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we een gemotiveerde WO-jurist, die we onder intensieve begeleiding opleiden. Je bent in bezit van een afgeronde opleiding WO Rechten (Master Privaatrecht). Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig werken en hebt oog voor praktische oplossingen. Tot slot werk je klantgericht en heb je een leergierige instelling.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)


Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Danny Rumpel via 06 30 46 07 01.

Over ARAG Rechtsbijstand
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Juridisch