Advocaat-medewerker Aansprakelijkheidsrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ter uitbreiding van de sectie Aansprakelijkheid, (Letsel) Schade & Verzekering van ons kantoor te Tilburg, zijn wij op zoek naar een fulltime:

ADVOCAAT-MEDEWERKER AANSPRAKELIJKHEIDSRECHT

Eisen

Je hebt ruime (proces)ervaring in het aansprakelijkheidsrecht in brede zin en affiniteit met letselschade en verzekeringsrecht. 

Je beschikt over een gezonde ambitie en bovengemiddelde juridische kennis en vaardigheden. Tevens ben je communicatief en commercieel vaardig en in staat om zelfstandig opdrachten te verwerven en bij te dragen aan de groei van de sectie. Je bent daarnaast woonachtig in de Tilburg of in de directe omgeving of bent bereid daarheen te verhuizen.

Wij bieden

MannaertsAppels Advocaten biedt goede arbeidsvoorwaarden in een prettige, professionele werksfeer waarbij veel ruimte wordt geboden voor persoonlijke ontwikkeling en groei. De beloning is marktconform en mede afhankelijk van kennis en ervaring.

Contactgegevens

Je wordt verzocht jouw schriftelijke sollicitatie, curriculum vitae en eventuele referenties te sturen naar:

MannaertsAppels Advocaten

t.a.v. Luc Oomen

l.oomen@mannaertsappels.nl

Spoorlaan 410

5038 CG Tilburg

Voor eventuele vragen over deze vacature kun je – in alle vertrouwelijkheid – telefonisch contact opnemen met Stijn Kerkhof of Madelon Beljaars via telefoonnummer 013 583 82 46.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch