Advocaat Ondernemingsrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben je een fijn mens en een ambitieuze advocaat?

Dan is hier jouw uitdaging! Bij Guido de Wit Advocaten in Alkmaar. Zuidas juridische kwaliteit met de mens centraal. Niet in de Randstad, wel met Randstedelijke aanvalslust. Een authentieke pionier gedreven door ambitie en bewezen professionaliteit.  Even degelijk als ondernemend. Even perfectionistisch als inlevend. Krachtig op weg naar een opmerkelijk hoogwaardige positie in het Nederlandse landschap van juridische dienstverlening. Een fijn team om te versterken.

ADVOCAAT ONDERNEMINGSRECHT

Verantwoordelijkheid

Je behandelt belangrijke ondernemingsrechtdossiers zelfstandig. Van begin tot eind, in open, directe relatie met de cliënt. Bij omvangrijke dossiers werk je in een hecht team. Strak in de grote lijnen en super scherp in de beslissende details. Gericht op opmerkelijk functionele resultaten. Analyseert, definieert, reduceert en deduceert in winnende constructies. Brengt zuiverheid en logica verbindend en lonend in uitdagende complexiteit. Tandemt met en rapporteert kort, helder en effectief aan Guido de Wit.

Kandidaat

Doorwrocht werkende jurist. Weet de gebruikelijke druk doelgericht te redresseren en plooibaar te organiseren. Bevlogen, integer en intens werkend. Aanhoudend op zoek naar groei. Functioneel nieuwsgierig, alert bij elke kans om te leren. Moedig, vindingrijk en proactief. Beseft dat het beste niet bestaat omdat beter altijd nog aan de horizon piekt. Zet toewijding en opoffering in dienst van de kwaliteit van besluitvorming en voortgang. Schakelvaardig vanuit focus en discipline. Niet te verslaan in relevante dossierkennis. Communicatief bondig-vaardig, relationeel soepel-sterk. Neemt en geeft zeer veel verantwoording. Ca. 35 jaar, minimaal 5 jaar aantoonbaar succesvol als advocaat ondernemingsrecht. Uitstekende prestaties worden dito gehonoreerd.

Een uitgebreide vragenlijst maakt deel uit van de procedure. Mail daarom direct of via de sollicitatiebutton uitsluitend een kernachtig motivatiebericht + CV naar:  estherjonker@witadvocaten.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch