Ervaren Schadebehandelaar Unit Buitenland

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.
Voor de Unit Buitenland op onze vestiging Leusden zijn wij op zoek naar een Ervaren Schadebehandelaar Unit Letsel, team Buitenland. De functie is voor 28 - 32 uur. Interesse? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

Informatie
Als rechtshulpverlener binnen de vaksectie Letsel Unit Buitenland behandel je de zwaardere geschillen waarbij het buitenlands recht van toepassing is. Je bent verantwoordelijk voor de bepaling van het plan van aanpak om het geschil op te lossen en communiceert met klant en tegenpartij over de voorgestelde oplossing. We zoeken voor deze functie een collega die de Duitse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst. Het is een pré als je tevens de Engelse en/of Franse taal beheerst.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's. Het team Buitenland is een hecht professioneel team waar veel kennis en ervaring zit. Kortom een werkomgeving waarin je veel kan leren.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we een ervaren Schadebehandelaar Buitenland die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een juridische dienstverlener of in de financiële dienstverlening. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing.
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en beheerst de Nederlandse en Duitse taal uitstekend in woord en geschrift. Kennis van de Engelse en/of Franse taal is een absolute pré.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)

Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Zakelijke dienstverlening