Verkeersschadebehandelaar

Voor de afdeling Verkeer op onze vestiging Leusden zoeken wij een enthousiaste collega voor het behandelen van verkeersschade zaken.

Informatie
Als Verkeersschadebehandelaar verzamel je alle relevante informatie om de schuldvraag in verkeerskwesties te kunnen beoordelen. Hierbij onderhoud je schriftelijk en telefonisch contact met klanten, tussenpersonen en (verzekeringsmaatschappijen van) tegenpartijen. Je onderhandelt met tegenpartijen om het maximale resultaat voor jouw klanten te behalen en voert, indien nodig, daartoe civiele procedures.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Functie-eisen
Wij zoeken een collega met een afgeronde HBO Rechten opleiding. Ook kandidaten met een MBO opleiding, die reeds enige werkervaring hebben opgedaan in de verzekeringsbranche, bijvoorbeeld bij een assurantietussenpersoon, kunnen solliciteren op deze functie. Je wilt graag intern opgeleid worden tot Verkeersschadebehandelaar en bent bereid de interne Verkeerstrainingen daartoe te volgen. Daarbij vinden we het belangrijk dat je beschikt over een klantgerichte werkwijze met de juiste dosis overtuigingskracht en inlevingsvermogen. Je hebt bovendien oog voor praktische, creatieve oplossingen en staat open voor veranderingen en nieuwe ontwikkelingen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)


Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Christianne Van den Maegdenbergh, Teamleider Rechtshulp (033 43 42 624).

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Zakelijke dienstverlening