Advocaat-medewerker ondernemingsrecht/civiel en bestuursrecht

De Haan Advocaten & Notarissen groeit en zoekt ter uitbreiding van haar team De Haan Stein Advocaten Zwolle zeer talentvolle en ambitieuze collega’s:

Advocaat-medewerker ondernemingsrecht/civiel recht

met een aantal jaren ervaring als advocaat op het gebied van ondernemingsrecht en civiel recht. 

en

Advocaat-medewerker / jurist bestuursrecht

met een aantal jaren ervaring als advocaat / jurist in het bestuursrecht.

Je levert vakinhoudelijke kwaliteit, bent ondernemend en enthousiast. Met je kennis, ervaring en ambitie versterk je ons team en zorg je voor verdere groei in Zwolle en omgeving.

De Haan Advocaten & Notarissen

Wij zijn hét ondernemende kantoor van Nederland. Onze honderdvijftig medewerkers waarvan negentig advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen leveren vanuit locaties in Groningen, Leeuwarden, Almere, Assen, Zwolle, Schiphol en Hamburg full service juridische dienstverlening aan ondernemers en instellingen. Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop.

Per 1 februari hebben Stein Advocaten Zwolle en De Haan Advocaten & Notarissen de krachten gebundeld onder de naam De Haan Stein Advocaten.

Wij bieden

De Haan Advocaten & Notarissen is  een ondernemende en professionele organisatie. In de lijst van meest gewilde werkgevers staan we in de top 3 van advocaten- (&notaris)kantoren. Bij De Haan krijg je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zo kiezen we in overleg een postacademische vervolgopleiding zodat je als specialist je klanten nog beter van dienst kunt zijn. En we bieden een uitgebreid incompany trainingsprogramma. Onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd, bevlogen en ze krijgen de gelegenheid om zelf invulling te geven aan hun functie. Een informele, persoonlijke werkwijze staat bij ons centraal.

Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving. Binnen onze ambitieuze bedrijfscultuur krijg je de mogelijkheid je eigen praktijk (verder) op te bouwen. Jouw initiatieven en ideeën zijn daarbij van grote waarde.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in één van deze functies en spreekt ons kantoor je aan? Mail dan je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met onze manager P&O, Jeanet Kolthof. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-46132780.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker