Advocaat-stagiair Arbeidsrecht/Engels

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

In deze functie draai je zo snel mogelijk volwaardig mee in de Business Unit Arbeidsrecht. Je ervaart een grote diversiteit aan vraagstukken. Zo leer je het vak écht.

Zo kom je het beste tot je recht als advocaat-stagiair arbeidsrecht

Als advocaat-stagiair arbeidsrecht zal je werkzaam zijn in een praktijk met uitdagende vraagstukken, die afkomstig zijn van een grote diversiteit van nationale en internationale bedrijven en instellingen. Werken binnen deze praktijk betekent dat je adviseert en procedeert over alle facetten van zowel het individuele als het collectieve arbeidsrecht. Je bent nauw betrokken bij je cliënten en draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van de praktijk, zowel financieel als vakinhoudelijk. 

Je kunt je optrekken aan onze experts binnen én buiten het vakgebied (we kennen zo’n 20 specialisaties binnen ons kantoor). Daardoor ontwikkel je jezelf als specialist, maar kun je ook goed verbanden leggen met het grotere plaatje. Dat maakt jou niet alleen een betere advocaat. Maar onze cliënten waarderen dit ook enorm!

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiair die aantoonbare affiniteit heeft met het arbeidsrecht. Daarnaast is Engels jouw (2e) moedertaal. Gezien het grote aantal internationale cliënten binnen deze business unit wordt veel gecommuniceerd in het Engels. 

Jouw kwaliteiten

Dat je een voorliefde dient te hebben voor het arbeidsrecht, mag duidelijk zijn. Doordat je bij ons gelijk veel ruimte en verantwoordelijkheid krijgt, is het erg belangrijk dat je goed kunt plannen en organiseren. Meerdere projecten goed naast elkaar managen is voor jou dan ook niet moeilijk.

Daarnaast herken je jezelf in deze punten:

  • Jouw mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden maken onze cliënten blij;
  • Je kan goed ‘levelen’ met collega’s en cliënten. Professionaliteit, ondernemerszin en gevoel voor verantwoordelijkheid en diplomatie zijn daarbij de basis;
  • Je bouwt aan je eigen carrière én het succes van de praktijk. Gevoel voor teamspirit, relatiebeheer en commercie is daarbij noodzakelijk.

Het speelveld

Je vervult een hybride rol binnen de Business Unit arbeidsrecht en bent nauw betrokken bij allerlei soorten dossiers. Je adviseert en procedeert. Daarnaast draag je bij aan de totale ontwikkeling van onze praktijk. Kortom; uitdagingen genoeg. Je kunt rekenen op een team waarmee je hard samenwerkt, maar waarmee je ook samen geniet, van een gewonnen zaak, de informele sfeer op kantoor of een van de feestjes.

Waarom Holla?

Wij bevinden ons in de top 30 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben specialisten op meer dan 20 rechtsgebieden in huis. Onze klantenkring is divers en verspreid over heel Nederland. Zo hebben we klanten actief in allerlei verschillende branches. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand. 

We bieden je naast de beschreven uitdagingen en ontwikkelkansen een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige unieke werksfeer (al zeggen we het zelf). Ben je overtuigd?

Reageer dan direct op deze vacature!

Reageren

Stuur jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten (bachelor en master), je scriptie en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordeling(en) via onze website www.werkenbijholla.nl. Direct solliciteren? Druk op de solliciteerbutton.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan de afdeling HR via telefoonnummer 088 – 440 24 00 of mail naar hr@holla.nl.

De inschrijving voor deze vacature sluit 14 oktober 2019.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Advocaat-Stagiair(e) beginnend, Juridisch