Senior jurist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Functie inhoud
Na een inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig IP-gerelateerde contracten (zoals CDA’s, MTA’s, CA’s, SRA’s en Licenties, maar ook CTA’s) op te stellen en te beoordelen. Daartoe overleg en onderhandel je veelvuldig met wetenschappers van het Erasmus MC en business development managers en juristen van het Technology Transfer Office (TTO) en natuurlijk met contractpartijen. Ook het geven van training, awareness en support behoren tot het takenpakket.  

Werkomgeving
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Technoloy Tranfer Office (TTO) is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de wetenschappelijke afdelingen bij het tot stand komen en de commercialisering van intellectuele eigendom van het Erasmus MC. TTO heeft een sectie business development, juridische zaken, Incubator en IP Management. Daarnaast werkt TTO nauw samen met zowel Erasmus MC Holding als met een groot aantal verschillende (inter)nationale partners.      

Profiel
Wij zoeken een afgestudeerd jurist in het Nederlands burgerlijk recht (een master in Contract, Competition Corporate, IP of IT Law strekt tot aanbeveling) met minimaal 5-8 jaar ervaring in een juridisch inhoudelijke rol. Vanzelfsprekend heb je ervaring met contractenrecht met IP aspecten. Je wil graag doorgroeien en -leren, het liefst in een sterk innovatie-gedreven omgeving. Kernwoorden zijn klantgericht, secuur, initiatiefrijk, team player, flexibel, leergierig en open. Tegelijkertijd dient er sprake te zijn van respectvol optreden met een natuurlijk overwicht als het aankomt op juridische vraagstukken, en kunnen functioneren in een hectische omgeving. Vrijwel alle correspondentie en juridische documenten zijn in de Engelse taal: een goede kennis van het Engels in woord en geschrift is daarom vereist. Een deel van de sollicitatiegesprekken zal ook in het Engels gevoerd worden.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/ of relevante registraties zoals BIG/ RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij
Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en relevante ervaring, minimaal € 3.808,- (schaal 11) of maximaal € 5.944,- (schaal 12) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Carmen Correa-Martin, senior jurist en coördinator, telefoon: 010 704 41 55. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jerry Chandansingh, recruiter, je graag te woord. Je kunt hem bereiken via: 06 500 310 06 of stuur een WhatsApp.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de 'solliciteer' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Gezondheidszorg/Welzijn