Gevorderd advocaat-stagiair(e)/beginnend advocaat-medewerker IT

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wij zijn een onafhankelijk Nederlands kantoor met meer dan 100 advocaten, en een gevestigde naam in zowel progressieve als klassieke rechtsgebieden. Al 25 jaar adviseren en procederen wij voor onze cliënten. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven, werken wij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten van startup tot multinational. Voor onze sectie IT in Amsterdam zijn wij ter uitbreiding van ons team opzoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire of een beginnend advocaat-medewerker die toe is aan een horizontale overstap (1 tot 4 jaar werkervaring). Groei jij met ons mee? Daarnaast zijn wij voor deze sectie ook opzoek naar: 

• Een advocaat-medewerker (4 tot 8 jaar werkervaring).

Jouw nieuwe baan

De impact van technologie op bedrijven is groeiend en ongeëvenaard. Als grootste team van IT-advocaten in Nederland weten wij wat dat betekent: wij helpen onze cliënten al meer dan 25 jaar bij het gebruiken van de mogelijkheden en het beheersen van de juridische risico's.

Dankzij de technologie- en/of engineeringachtergrond van veel van onze advocaten, kunnen wij diepgaande kennis van de wet en gedegen kennis van de technologische aspecten van een zaak combineren.

Ons IT-team werkt waar nodig nauw samen met andere specialisten binnen ons kantoor om gericht technologie-specifiek advies te geven. Wij adviseren regelmatig over uitbesteding, telecommunicatie, IT-projecten en transacties, e-commerce, cybercriminaliteit, licentieverlening, elektronische handtekeningen, openbare aanbestedingen en IT-geschillen. Binnen het team bepaald jouw eerdere opgedane ervaring de mate van verantwoordelijkheid die jij meteen kunt pakken. Naast het IT team hebben we gespecialiseerde secties voor intellectuele eigendom en privacy. Als kantoor bieden wij dan ook de mogelijkheid om je echt te specialiseren.

Tot onze cliënten behoren de ‘tech-savvy’ bedrijven zoals grote Amerikaanse en Europese hard- en softwareleveranciers, high tech bedrijven, IT consultancy en telecom- en media-bedrijven. Het team bedient daarnaast grote (internationale) afnemers van IT diensten en producten in uiteenlopende sectoren, waaronder de financiële sector, media en de gezondheidszorg. Het team bestaat uit 13 advocaten, waarvan 3 partners. Benieuwd naar de samenstelling van het team waarin jij zal starten? Neem dan eens een kijkje op onze medewerkerspagina.

Onze toekomstige collega

 • Is een leergierige, dienstverlenende en gedreven jurist die de eerste stappen heeft gezet als advocaat bij een toonaangevend kantoor;
 • Heeft tussen de 1 en 4 jaar werkervaring binnen de advocatuur op het gebied van IT-recht, al dan niet aangevuld met ervaring op het gebied van IE en/of Privacy;
 • Is commercieel met aandacht voor de cliënt;
 • Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Komt met doortastende en creatieve oplossingen;
 • Werkt zelfstandig maar ziet in dat je samen het beste resultaat bereikt;
 • Heeft een gezonde dosis humor.

Wij bieden jou

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden;
 • Een werkgever die oog heeft voor de balans tussen werk en privé;
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving;
 • Een informele werksfeer met een open deuren policy;
 • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Het Kennedy Van der Laan-gevoel. Benieuwd wat dat precies is? Kom dan eens koffie drinken om het zelf te ervaren.

Enthousiast geworden?

Wij zijn erg nieuwsgierig naar jou. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Joost Schmaal, associate partner of Max Pieter Dijkstra, recruiter.

Direct solliciteren?

Graag ontvangen we jouw reactie via de solliciteerbutton in de vorm van je cv, motivatie en cijferlijsten.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd, Juridisch