Vacature schaderegelaar regres

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Voor onze landelijk opererende loonschade-afdeling zijn wij zijn op zoek naar een schaderegelaar regres die ons ervaren team komt versterken. Ben je geïnteresseerd in aansprakelijkheidsrecht, ontmoet je graag nieuwe mensen en zoek je een afwisselende baan bij een sportief en informeel kantoor? Dan komen we graag met je in contact!

Functieomschrijving

Loonschade is de schade die een werkgever lijdt als één van zijn werknemer uitvalt door een ongeval. Op basis van de wet kan een werkgever deze schade verhalen op de veroorzaker van het ongeval. Als regresschaderegelaar sta je de werkgever hierin bij. Je voert aansprakelijkheidsdiscussies, berekent de schade en onderhandelt met verzekeraars over een zo optimaal mogelijk resultaat voor de cliënt.

Hierbij werk je samen met een enthousiast en zeer ervaren team. Daarnaast heb je de back-up van zeer ervaren letselschadeadvocaten en arbeidsrechtadvocaten, waar je nauw mee samenwerkt.

Maar je zit niet alleen achter je bureau. Een belangrijk onderdeel van de functie is het opbouwen en onderhouden van de klantrelaties. Van de bakker op de hoek tot grote multinationals. Daarnaast geef je presentaties bij deze bedrijven en potentiële cliënten en licht je hen voor over de mogelijkheden die loonschadeverhaal te bieden heeft.

Wie zijn wij?

Wij zijn een middelgroot advocatenkantoor in Alphen aan den Rijn met 24 gespecialiseerde juristen en advocaten. We zijn sportief, vinden humor belangrijk en gaan informeel met elkaar om.
Onze letsel- en loonschadeafdeling is toonaangevend. Wij bieden dienstverlening op hoog niveau en kunnen ambitieuze juristen begeleiden op hun carrièrepad.

Wat verwachten wij van jou?

• Je hebt de studie Nederlands recht of HBO studie rechten afgerond;
• Je bent geïnteresseerd in het aansprakelijkheidsrecht. Affiniteit met het (loonschade)regresrecht is een pré;
• Je haalt graag het beste uit een zaak en bent niet bang om vragen te stellen;
• Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
• Je pluist graag een zaak juridisch uit, maar schuwt een pragmatische aanpak niet;
• Je bent analytisch sterk en hebt een goed cijfermatig inzicht;
• Je vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, bent klantgericht en ondernemend ingesteld.

Wat bieden wij jou?

• Een plaats in een enthousiast, gedreven en ervaren team;
• Goede arbeidsvoorwaarden en bijbehorend salaris;
• Een informele werksfeer;
• Ruimte om jezelf verder te specialiseren en te ontwikkelen.

Herken jij jezelf in bovengenoemde functie-eisen en spreekt deze functie en ons kantoor jou aan? Aarzel dan niet en stuur z.s.m. je sollicitatiebrief met CV (met pasfoto) naar mr. N. Schreurs. Via mail: n.schreurs@berntsenmulder.nl of via post:

Berntsen Mulder Advocaten
t.a.v. mr. N. Schreurs
Burgemeester Visserpark 13-15
2405 CP Alphen a/d Rijn

Tel. 0172 – 427195


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Jurist, Juridisch, Overig