Juridisch adviseur A

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Gemeente Katwijk heeft een vacature voor een

Juridisch Adviseur A

32 uur per week
 

Je functie
Je handelt allerlei bestuurs- en privaatrechtelijke kwesties zelfstandig af. Dat varieert van een relatief eenvoudige casus tot complexe beroepszaken. Je toetst collegevoorstellen, met name op rechtmatigheid en adviseert over alternatieven en verbeteringen. Je stelt sluitende documenten op, zoals overeenkomsten en verordeningen. In geval van nieuwe of veranderde wetgeving begeleid je de implementatie ervan. Je treedt op bij bezwaar- en beroepszaken en bij rechtszaken vertegenwoordig je de gemeente in rechte.

Jouw visitekaartje
Jij, breed georiënteerde jurist, zet je graag in voor de publieke zaak. Je voelt je verantwoordelijk voor kwaliteit: je regelt zaken graag helder en adequaat. Je behartigt het belang van de gemeente, maar hebt oog voor het belang van andere partijen. Je verkiest alternatieve en redelijke oplossingen boven slepende conflicten. Het spreekt voor zich dat je ontwikkelingen in je vakgebied nauwgezet volgt.

Waar kom je te werken
Je maakt deel uit van ons team Juridische Zaken. Samen met 9 betrokken professionals verleen je ondersteunende diensten. Als team werken jullie autonoom. In onderling overleg verdelen jullie de werkzaamheden. Als jurist werk je voor interne klanten c.q. aan je eigen projecten. Op vaste momenten in de week zitten jij en je collega’s voor overleg bij elkaar en is er gelegenheid om te sparren. Op andere momenten werk je op ‘locatie’ bij je eigen afdeling.

Wij vragen
Voor deze functie vragen wij in ieder geval het volgende van je:

  • met jouw master in de rechtsgeleerdheid (bestuurs- of privaatrecht) en werkervaring in het openbaar bestuur
  • je durft gevraagd en ongevraagd advies te geven, op alle niveaus, en straalt daarbij gezag en vertrouwen uit
  • kennis van de WMO 2015, Jeugdwet, Participatiewet of subsidierecht is een pre. Mis je die kennis? Dan verwachten we dat je je laat bijscholen. Uiteraard faciliteren we je daarin.


Wij bieden
Wij bieden een baan met in waarin je werk en privé in balans houdt, bijvoorbeeld door de ruimte om deels thuis te werken. Waar je als expert je inhoudelijke kennis kunt uitbouwen. Je treedt in dienst voor een jaar, met reëel zicht op een vast dienstverband

  • je salaris bedraagt maximaal € 4.859,- bruto per maand (schaal 11 o.b.v. 36 u/wk)
  • je ontvangt 17,05% bovenop je salaris, dat je naar eigen inzicht inzet. Bijvoorbeeld voor extra salaris, vakantiedagen of opleidingen
  • je krijgt een laptop en een mobiele telefoon tot je beschikking
  • je bouwt pensioen op bij het ABP-pensioenfonds
  • je ontvangt een tegemoetkoming in de reiskosten


Meer informatie
Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Chantal Walther (06 - 1204 9518). Chantal is teamleider en vertelt je graag meer over deze vacature. Spreekt deze vacature je aan? Stuur je cv en motivatie voor 26 oktober. Reageer nu via de sollicitatiebutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Jurist, Juridisch