Bedrijfsjurist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

DE FUNCTIE

De bedrijfsjurist is verantwoordelijk voor het contractmanagement,  zowel in de voorbereidende fase als tijdens de uitvoering van de contracten. Het is een zelfstandige rol, waarbij jij schakelt met de directie en betrokken afdelingen. Jij geeft zowel gevraagd als ongevraagd advies over juridische kwesties en compliance. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het:

  • opstellen en controleren van inkoop- en verkoopcontracten en raamwerkovereenkomsten;
  • bewaken van de bepalingen uit de verschillende contracten en (verzekerings)overeenkomsten;
  • adviseren over en oppakken van juridische zaken omtrent alle voorkomende rechtsgebieden;
  • signaleren van wijzigingen in de wetgeving en hier proactief op inspelen.

Op deze manier draag jij bij aan de uitvoering van het beleid en bovenal aan onze prachtprojecten.

JOUW PROFIEL

Voor deze veelzijdige baan zoeken wij een zelfstandige bedrijfsjurist die stevig in zijn of haar schoenen staat. Jij kunt goed plannen en prioriteiten stellen. Tevens ben jij flexibel, zodat jij je bij ad-hoc werkzaamheden niet uit het veld laat staan. Vanzelfsprekend werk jij accuraat, ook onder tijdsdruk en verlies je de belangen van Vitters niet uit het oog. Jij neemt het voortouw en jij bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Om deze rol succesvol te kunnen uitvoeren heb jij daarnaast:

  • een afgeronde HBO/WO opleiding rechten; 
  • minimaal drie jaar werkervaring in een internationale onderneming;
  • uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in de maritieme sector/jachtbouw, dit is een pré;
  • een positieve instelling, no-nonsense mentaliteit en een oplossingsgerichte en pragmatische houding.

WIJ BIEDEN

Wij bieden jou een uitdagende baan in een dynamische en internationaal gerichte organisatie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, unieke projecten en een collegiale, informele werksfeer. In overleg en afhankelijk van je ervaringsniveau, is deze functie zowel fulltime als parttime (minimaal 28 uur) in te vullen. 

WIJ ZIJN

Vitters Shipyard B.V., gevestigd in Zwartsluis (Ov.) is één van ’s werelds meest toonaangevende werven voor grote (zeil)jachten. Door de combinatie van innovatief vakmanschap, moderne technologie en praktische creativiteit bouwt Vitters Shipyard al bijna 30 jaar en met circa 70 werknemers succesvolle jachten. Ieder schip is geheel op maat en naar de individuele wensen van onze internationale klanten. Hierdoor kent ieder project zijn specifieke uitdagingen. Kijk voor het volledige verhaal op: www.vitters.com.

INTERESSE?

Stuur jouw motivatie en CV voor 31 oktober 2019 naar HR via de solliciteerbutton.  Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kun je contact opnemen met Bianca Latev (HR Adviseur) of Aline ten Hoeve (Financieel Directeur) via telefoonnummer 038 3867145.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Juridisch, Legal Counsel