Gevorderde advocaat-stagiair(e) / Beginnend advocaat-medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Swart Advocaten Almere is per direct op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire of een beginnend advocaat-medewerker (m/v), 4/5 jaar werkervaring.

SWART ADVOCATEN IS: 

Een jong en ambitieus advocatenkantoor dat is gevestigd in het centrum van Almere Stad aan de Spoordreef 26a. De advocaten adviseren en procederen in civielrechtelijke zaken, met de nadruk op het verbintenissenrecht in de ruimste zin van het woord. Op het kantoor worden zaken behandeld op het gebied van het arbeidsrecht, het huurrecht, het beslag- en executierecht (incasso), het vastgoedrecht, alsmede overige zaken die betrekking hebben op de bijzondere overeenkomsten uit boek 7 BW. Daarnaast worden bestuursrechtelijke geschillen behandeld (onder meer in het socialezekerheidsrecht).

Bij Swart Advocaten werken op dit moment twee advocaten en twee ondersteunende werknemers. Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie in een informele werksfeer. 

Wij bieden:

• een leerzame, dynamische en uitdagende werkomgeving • een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer • de middelen om je als advocaat verder te ontwikkelen in je vak • een parttime dienstverband is eventueel mogelijk

DE ADVOCAAT DIE WIJ ZOEKEN: 

• heeft aantoonbare (proces)ervaring in het civiele recht op de hierboven genoemde rechtsgebieden • heeft kennis van het bestuursrecht, dan wel heeft de bereidheid die kennis op te doen • heeft behoefte aan uitdaging en zelfstandigheid in de dagelijkse praktijk • is stressbestendig, nauwkeurig en flexibel

Spreekt het voorgaande je aan en heb je de juiste capaciteiten, ambitie en inzet, neem dan contact met ons op. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring. Ben je nieuwsgierig? Stuur dan je motivatie en CV naar ons via de solliciteerbutton. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd, Juridisch