Medewerker secretariaat

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ter ondersteuning van het secretariaat zijn wij per direct op zoek naar een stralend nieuw teamlid die ons team komt versterken!

 

Voor het NAI is het secretariaat de spil van de organisatie. Als medewerker secretariaat speel jij een belangrijke rol in de logistieke, administratieve en eventueel inhoudelijke ondersteuning op verschillende dossiers en projecten. We verwachten dat je pro-actief assisteert bij het halen van deadlines, bij een soepel verloop van de werkprocessen en bij operationele en logistieke werkzaamheden.

 

Daarbij kun je denken aan:

 

  • het verzorgen van bezoekontvangsten (binnen- en buitenland)
  • het beheer van telefoon
  • het organiseren van vergaderingen, afspraken en bijeenkomsten
  • het agendabeheer
  • het opstellen van nieuwsbrieven en andere communicatiemiddelen
  • het aanleggen, beheer en updaten van dossiers
  • het voorbereiden van presentaties (PPTs)
  • behandelen van in- en uitgaande post
  • archiveringswerkzaamheden

 

Je werkt zeer nauwkeurig en hebt een oog voor detail. Je ondersteunt de Secretaris Generaal evenals de andere collega’s van het Secretariaat bij hun werkzaamheden. Je denkt en kijkt vooruit en anticipeert op vragen van degene die jij ondersteunt. Je weet je eigen werk en dat van degene die jij ondersteunt te prioriteren en bewaakt de schaarse tijd. Je draagt bij aan het voortdurend verder ontwikkelen van het secretariaat tot een optimaal werkende eenheid.

 

Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de advocatuur of notariaat. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands, beheerst de Engelse taal minimaal op niveau B1. Je weet snel thuis te raken in lopende dossiers. Je bent energiek, flexibel en integer, klantgericht, organisatiesensitief en hebt gevoel voor humor.

 

Het betreft een fulltime functie, wat bij ons 37,5 uur betreft. Je begint met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

 

Het Nederlands Arbitrage Instituut stelt zich ten doel om arbitrage te bevorderen als middel van beslechting van geschillen, in plaats van een procedure bij de rechtbank. Als onafhankelijke stichting biedt zij het bedrijfsleven een goed geregelde arbitrageprocedure, maar ook faciliteren we bindend advies procedures en mediations. Het NAI secretariaat tracht alle procedures te stroomlijnen en fungeert als spil tussen partijen met hun raadslieden en arbiters/bindend adviseurs/mediators.

 

Voor meer informatie, stuur ons een mail: secretariaat@nai-nl.org

Direct solliciteren? Druk op de solliciteerbutton naast deze vacature.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Notariaat, Secretariaat