Kandidaat-notaris Vastgoed & Kandidaat-notaris Familie- en Erfrecht

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

TeekensKarstens Notarissen B.V. heeft voor haar locatie in Leiden een vacature voor een

 

Kandidaat-notaris Vastgoed & Kandidaat-notaris Familie- en Erfrecht

 

32-40 uur


Welkom bij een uniek kantoor
TK heeft ruimte voor twee kandidaat-notarissen. Een mooie kans, want je komt bij een kantoor met karakter. Wel een samen-cultuur. Geen ellebogen. Wel hard werken. Niet elke dag overwerken. Met iedere dag uitdaging, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. En alle kansen om een eigen praktijk op te bouwen.

Jouw baan als Notaris
Als kandidaat-notaris Vastgoed adviseer en begeleid je bij specialistische vastgoedvraagstukken op het gebied van projectontwikkeling, transacties, appartementssplitsingen en vastgoedfinancieringen. Ook signaleer je issues op het gebied van overdracht- en omzetbelasting.

Als kandidaat-notaris Familie- en Erfrecht bouwen wij op jouw kennis en kunde. Je bent adviseur bij vraagstukken over estate planning, partnerschap, (levens)testament, erfenis en nalatenschap. Je bent betrokken en hebt oog voor zowel de situatie als de omgeving.

Een team waar je thuis komt
Je collega’s zijn ambitieus en van het praktische en prettige soort. Ze bijten zich vast in cases, maar zijn ook losjes. Humor wordt zeker gewaardeerd. Je werkt zelfstandig, maar kan altijd rekenen op back-up. Zodat je kan groeien in je rol, jezelf ontwikkelt en op je top kan presteren in onze down to earth omgeving.

TeekensKarstens is groot, maar ook anders
TK is best uniek. Specialistisch en niet-hiërarchisch met een frisse kijk op juridische dienstverlening. Met partners waar je ’je’ tegen zegt. Cliënten en werknemers waarderen onze betrokkenheid, het snel tot de essentie komen en onze resultaatgerichte aanpak. Waar we aan hechten zijn professionaliteit, vernieuwing, plezier in werk en persoonlijke groei. We zijn no-nonsense, recht door zee en hebben professionele backing en support. Die werkwijze heeft ons gebracht waar we nu staan. We behoren tot de top advocaten- en notariskantoren van Nederland. Ons notariaat is gevestigd in Leiden.

Dit neem je mee naar ons

  • Bij voorkeur 4 tot 7 jaar werkervaring als kandidaat-notaris
  • We kunnen 32 tot 40 uur per week op je rekenen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en schrift)
  • Proactieve, pragmatische en dienstverlenende instelling
  • Bereidheid om actief te acquireren en je netwerk verder uit te breiden in de regio Leiden e.o.


Wat biedt TK jou?
Bij TK verdien je vanzelfsprekend een goed en marktconform salaris. Maar bovenal kies je voor uitdagend werk, een prima werk-privé balans, fijne collega’s, ruimte voor eigen initiatief én ontwikkeling binnen je vakgebied.

Wil je solliciteren?
Stuur je motivatie met CV per mail naar Conny van Wetten. Voor vragen is zij op maandag, dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar via 071-5358093.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Trefwoorden: Notaris, Adviseur Vastgoed, Vastgoedadviseur, Erfrecht, Familierecht, vacature Leiden

 

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Notaris, Zakelijke dienstverlening