Advocaat(-stagiair(e)) sectie gezondheidszorg

Onze sectie gezondheidszorg groeit hard. Wij zijn daarom regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ben je ambitieus en zie je jezelf werken in het gezondheidsrecht? Laat het ons dan weten!

Wat ga je doen?
Je gaat werken in de boeiende wereld van het gezondheidsrecht. De term ‘gezondheidsrecht’ is een paraplubegrip voor al het recht waar zorginstellingen mee te maken hebben. Om je daarvan wat voorbeelden te geven: medisch aansprakelijkheidsrecht, tuchtrecht, procedures over zorgtarieven tegen de NZa, privacyrecht, jeugdrecht, maatschappelijke ondersteuning (Wmo), samenwerkingen tussen zorginstellingen en medezeggenschapsrecht.

In overleg met jou bekijken we met welk rechtsgebied jij je met name gaat bezighouden.

Je cliënten zijn vooral zorginstellingen.

In welk team ga je werken?
Je gaat aan de slag op de sectie gezondheidszorg van onze Nijmeegse vestiging. Jouw directe collega’s zijn 11 advocaten, twee juridisch medewerkers en de secretaresses van de sectie. Iedere advocaat heeft zijn eigen aandachtsgebied.

Wie ben jij?
Je hebt de master van je rechtenstudie (bijna) afgerond of hebt al enkele jaren ervaring als advocaat. Je hebt specifieke belangstelling voor de zorgsector. Verder houd je van inhoudelijke uitdaging en vind je het leuk om stukken te schrijven. Je bent een teamplayer en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig werken.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

- marktconform salaris (mede afhankelijk van relevante werkervaring);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer informatie of solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Luuk Arends, advocaat-vennoot. Je bereikt Luuk op telefoonnummer: (0)24 381 31 28 en via e-mail op arends@dirkzwager.nl.

Wil je solliciteren? Klik dan op de gele button naast deze vacature. Richt je sollicitatiebrief aan Petra Kiphardt (manager P&O).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat-Stagiair(e), Juridisch