Adviseur Grondzaken

Team Grondzaken is per direct op zoek naar een:

Adviseur Grondzaken
locatie: Tiel
deeltijdfunctie, 0,7 fte

vacaturenummer: T-GRZ 106450-102560

Het team
Het team adviseert over en verzorgt de aankoop, het juridisch en financieel beheer en de verkoop van waterschapseigendommen. Hierbij gaat het om aankoop, beheer en verkoop van vooral gronden (maar ook panden) alsmede te betalen en ontvangen vergoedingen voor het gebruik ervan.

De collega’s
Het team bestaat uit 16 medewerkers. Deze professionals zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega die samen met hen zorgt voor goede resultaten in combinatie met een prettige werksfeer. Binnen het team is sprake van een open sfeer waarin we elkaar helpen maar zeker ook positief kritisch zijn naar elkaar
 
De functie
Als adviseur Grondzaken ben je verantwoordelijk voor het voeren van besprekingen ter voorbereiding en het opstellen en verzorgen van de procedurele afwikkeling van de overeenkomsten voor aan- en verkoop, ruiling, zakelijk rechten, onteigening, gedoogplicht, verpachting, huur en verhuur van gronden, woningen en andere opstallen. Het betreft werkzaamheden gericht op watersysteem, waterketen en dijkversterking.

Je bent in staat om andere afdelingen te adviseren op het gebied van grondzaken en bent in staat om besluitvorming door het bestuur voor te bereiden. Je bent verantwoordelijk voor het maken van diverse planningen en het zorgen van grip en beheersing op het proces en de kwaliteit. Kennis van het vakgebied en ervaring in het eigendommenbeheer en -beleid is een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2584,- en € 3540,- bij een werkweek van 36 uur (schaal 9). Inschaling zal gebeuren op basis van opleiding en ervaring. Naast het maandsalaris heb je ook een Individueel KeuzeBudget (IKB) ter waarde van circa 20% van het salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Dit budget kun je inzetten voor verschillende doelen, waaronder verlof. Daarnaast bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie
Ben jij gemotiveerd om aan de slag te gaan met de taken? Heb je hbo-werk- en denkniveau, een juridische achtergrond, ben je resultaatgericht, krijg je energie van het bereiken van overeenstemming en ben je in staat om bovenstaande taken uit te voeren? Solliciteer dan voor 9 maart 2018 via het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Robert Vink, telefoonnummer 0344 649 446. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.waterschaprivierenland.nl.

Waterschap Rivierenland stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Overheid