Advocaat Arbeidsrecht en Contractrecht

Van Zandvoort Legal is niet zomaar een advocatenkantoor voor het MKB. Voor onze klanten zijn we advocaat, juridisch adviseur, business coach en mediator in één. Maar boven alles zijn we ondernemer naast de ondernemer. We begrijpen dus waar onze klanten vooral niet op zitten te wachten: juridische problemen, de rem op elke ontwikkeling. Daarom kiezen we heel bewust voor een preventieve aanpak.

En jij? Durf jij te kiezen voor iets anders? Voor een nieuwe baan in een ondernemende omgeving? We zijn namelijk op zoek naar een:

Ervaren advocaat - Arbeidsrecht & Contractrecht -

Geen uren harken

Wat ons vooral ‘anders’ maakt, is onze aanpak: we werken veel met abonnementen. Voor ons en onze klanten is dat dé manier om optimaal samen te werken. We gaan zoveel mogelijk preventief te werk en kennen een proactieve werkwijze. Geen uren harken dus, maar vanuit betrokkenheid de klant ontzorgen.

We werken vanuit een prachtig monumentaal kantoorpand tegenover het Centraal Station in Oss. We zijn no-nonsense, werken resultaatgericht, kennen een open en eerlijke kantoorsfeer, zijn zeer betrokken bij onze omgeving en houden van vernieuwing. En tot slot: we vormen een hecht team. Je staat er dus nooit alleen voor.

Spreekt dat je aan? En heb je serieuze ervaring als advocaat in het arbeidsrecht en contractrecht? Lees dan zeker verder.

Functieprofiel

Als ervaren advocaat werk je voor de ondernemer: je richt je op alle vraagstukken en rechtsgebieden waar deze mee te maken krijgt.

Omdat we met abonnementen werken, raak je al in een vroeg stadium bij juridische vraagstukken betrokken. Je werk is dan ook voor een belangrijk deel adviserend en gericht op het voorkómen van conflicten. Procedures ga je echter niet uit de weg als dat nodig is.

Onze klanten komen uit diverse branches, hoofdzakelijk uit het MKB. Naast juridisch-inhoudelijke advisering zijn ook relatiebeheer en het uitbouwen van je klantenbestand belangrijk. Ook blog je, schrijf je whitepapers en verzorg je workshops. We geloven namelijk sterk in het delen van kennis.

Functie-eisen
We weten dat het schaap met vijf poten niet bestaat. Maar we hopen wel dat je in de buurt komt. Het volgende staat op ons verlanglijstje:

 • Een afgeronde beroepsopleiding advocatuur.
 • Je hebt een afgeronde master Arbeidsrecht/Privaatrecht/Ondernemingsrecht.
 • Je hebt minimaal 3 jaar (liefst 5 jaar) ervaring binnen de rechtsgebieden arbeidsrecht, contractrecht & ondernemingsrecht.
 • Je bent ondernemend en proactief.
 • Je bent in staat om relaties met klanten op te bouwen vanuit het perspectief van de ‘trusted legal advisor’.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een commerciële instelling.
 • Je bent accuraat en stressbestendig.
 • Je bent verantwoordelijk en ambitieus.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • Je Legal Engels is zowel mondeling als schriftelijk prima.

Arbeidsvoorwaarden
Wat stellen we daar dan tegenover? Dat vullen we graag samen in, mede op basis van jouw wensen. Maar hier kun je in ieder geval op rekenen:

 • Een spilfunctie binnen een klein, commercieel en vernieuwend advocatenkantoor
 • De ruimte en middelen om een praktijk uit te bouwen
 • Een goede work-life balance (inclusief de nodige flexibiliteit)
 • Een marktconform salaris dat kan oplopen tot € 5.000,- met uitstekende secundaire voorwaarden.

Maar hou vooral voor ogen dat we het hier vaak net even anders doen. En daar krijg je ook de ruimte voor!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een motivatiebrief en cv naar Miriam van der Sanden: mvandersanden@zandvoort-legal.nl voor 28 april. Bij vragen kun je haar ook bellen: 0412 – 649109. Uiteraard gaan we vertrouwelijk met je sollicitatie om.

Voor meer informatie over ons kantoor kun je ook kijken op: https://zandvoort-legal.nl/werken-bij/

VAN ZANDVOORT LEGAL Advocaten en bedrijfsjuristen

Bram van den Berghstraat 22, 5348 JT Oss

T 0412 – 649109

www.zandvoort-legal.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur