Student Stage

Werver
CMS
Locatie
Utrecht
Geplaatst
woensdag 10 november 2021
Sluit
zondag 31 december 2023
Functie titel
Overig, Student stagiair(e)
Praktijkgebieden
Algemeen
Opleidingsniveau
HBO, WO
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Find out how we can help you anticipate future challenges.

Tijdens een student-stage bij CMS krijg je een goed beeld van onze dagelijkse praktijk, onze mensen en ons kantoor. In korte tijd leer je de dagelijkse praktijk van onze juristen kennen. Je wordt onderdeel van een sectie en we betrekken je bij zoveel mogelijk zaken. Een stage duurt over het algemeen acht weken, waarbij je fulltime werkzaam bent. Een afwijkende inzet is ook bespreekbaar. Voor een achtweekse stage krijg je een vergoeding van 1500 euro. Ook komt CMS tegemoet in de huisvestingskosten voor studenten die van ver moeten komen.

Stagelopen in de advocatuur

Je maakt deel uit van een praktijkgroep met advocaat-stagiaires, medewerkers en aandeelhouders. We betrekken je bij zoveel mogelijk zaken. Je werkt mee in alle voorkomende juridische vraagstukken. Daarnaast houd je je bezig met het opzoeken van jurisprudentie en het doornemen van dossiers. Natuurlijk ga je ook mee naar zittingen, cursussen en borrels om zo echt een beeld te krijgen van het werken bij een groot internationaal kantoor.

Stagelopen in het notariaat

Een notariële student-stage bij CMS geeft je een uitgebreid beeld van onze Corporate/M&A en Real Estate & Construction praktijk. Bij ons is het namelijk gebruikelijk dat je tijdens je stage op beide notariële praktijkgebieden meedraait. Ook binnen het notariaat geldt dat je meewerkt in alle voorkomende juridische vraagstukken en zoveel als mogelijk wordt betrokken bij de dagelijkse praktijk.

Stagelopen bij de fiscale praktijk

Tijdens een fiscale student-stage bij CMS werk je een aantal weken mee aan de op dat moment lopende trajecten binnen de praktijkgroep Tax. Onze fiscalisten hebben een sterke focus op internationaal belastingrecht, vennootschapsbelasting, loonbelasting en indirecte belastingen. In ons sterk gespecialiseerde team krijg je de kans om mee te werken aan veelal grensoverschrijdende dossiers.

Studeer je Nederlands, Notarieel of Fiscaal recht en wil je kennismaken met CMS tijdens een achtweekse student-stage? Mail ons dan een korte motivatie met de gewenste periode en de sectie/rechtsgebieden van jouw voorkeur, samen met je cv en cijferlijst. Je kunt je sollicitatie sturen naar onze afdeling Recruitment via de solliciteren button.

Soortgelijke banen

Soortgelijke banen