Student Stagiair (Ondernemingsrecht)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Studeer je rechten en ben jij 4-de jaars student in ondernemingsrecht, internationaal privaatrecht en Europees recht en/of procesrecht ?

Dan is het internationaal advocatenkantoor BRISDET op zoek naar jou! 

Wie zijn wij?

BRISDET is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en onderscheidt zich door een creatieve en gewaagde aanpak. In Amsterdam en Parijs is BRISDET veel gevraagd voor fusies en overnames, contractenrecht, arbeidsrechtelijke en sportrechtelijke zaken, zowel voor advies, procedure als voor internationale arbitrage.

BRISDET begeleidt internationale ondernemingen uit alle continenten, gesterkt door een grote ervaring inzake Frans-Nederlandse handelsbetrekkingen. Onder haar cliënten bevinden zich niet alleen multinationals maar ook jonge ondernemingen die op zoek zijn naar nieuwe markten over de grens.

Wat ga jij doen?

Als student stagiaire krijg je verantwoordelijkheden en (direct) contact met cliënten. Je voert onderzoek uit, stelt adviezen en contracten op, stelt (gedeeltelijk) processtukken op en je draagt bij aan de excellentie van kantoor.


Wij bieden…

een zeer professioneel internationale omgeving aan de Keizersgracht in Amsterdam met leuke mensen en activiteiten buiten kantoor. Vergoeding marktconform.

En maak je geen zorgen; Frans hoef je niet te spreken. Nederlands en Engels wèl. 

Stuur je CV en brief via de solliciteerbutton.
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch, Student stagiair(e)