JURIDISCH MEDEWERKER / ADVOCAAT-STAGIAIR(E) ARBEIDSRECHT

LXA THE LAW FIRM
Wanneer onze cliënten op hoge snelheid hun organisaties besturen, moeten zij blindelings kunnen vertrouwen op hun navigator. Wijst hij of zij de bestuurders de juiste weg? Langs alle obstakels? En ook nog volgens de meest efficiënte route? LXA is de vertrouwde navigator. Wij weten feilloos de weg in het juridisch landschap. Een duurzame relatie die is gebaseerd op wederzijds vertrouwen is daarbij onze doelstelling, want wij weten: Trust is Everything!

LXA The Law Firm is een snel groeiend full service advocatenkantoor met meer dan 30 advocaten en vestigingen in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven. LXA richt zich op ondernemers, ondernemingen, investeerders en non-profitorganisaties. Al onze advocaten zijn specialist op hun vakgebied en kennen dus de mogelijke juridische obstakels, maar vooral de mogelijke oplossingen. Vaak wordt gewerkt in multidisciplinaire teams waarbij onderling kennis en ervaring wordt gedeeld. Wij onderscheiden ons door hoge partnerbetrokkenheid, korte lijnen en intensieve samenwerking met de mogelijkheid zelfstandig te werken op een hoog niveau mét veel vrijheid.

Ben jij de juridische navigator waar onze cliënten op kunnen vertrouwen?

WAT ZOEKEN WE?
Onze sectie Arbeidsrecht in ’s-Hertogenbosch wil uitbreiden. Wij willen ons team aanvullen met een juridisch, sociaal en commercieel talent. Een dame of heer met pit die van aanpakken weet, ambitieus, ad hoc en pragmatisch is ingesteld en het tegelijkertijd niet schuwt om een vraagstuk tot de bodem uit te zoeken. Je bent bij voorkeur een starter en direct afkomstig van de universiteit of recent afgestudeerd. Je begint als juridisch medewerker met als doel om op korte termijn door te stromen in de advocatuur.

TEAM
Je komt terecht in een ervaren, gevarieerd en enthousiast team bestaande uit Cristel Seijger, Brigitte Vleer, Debbie van de Laar en Harold Willems. Zij worden ondersteund door een management assistente en staan onder leiding van Peter de Boer als verantwoordelijk partner. Jouw team heeft te maken met alle facetten binnen het arbeidsrecht, waarbij je moet denken aan arbeidsconflicten, (dis)functioneringsproblemen, arbeidsvoorwaardelijke conflicten (bijv. over studiekosten, concurrentiebedingen e.d.) individuele ontslagdossiers, reorganisaties/herstructureringen, medezeggenschapsvraagstukken, het ontslaan en bijstaan van statutair bestuurders, advisering over en redigeren van managementovereenkomsten en alle overige arbeidsrechtelijke contracten en nog veel meer.

WERK
Jouw werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het meedraaien in onze snelle advies- en procespraktijk, met als doel je uiteindelijk op te leiden tot zelfstandig (proces)advocaat. Daar komt bij dat jouw team regelmatig workshops verzorgt,  seminars geeft en artikelen publiceert. Om de transitie van de universiteit naar de dagelijkse arbeidsrechtpraktijk soepel te laten verlopen, hebben wij een opleiding én ervaren begeleider/patroon voor jou klaar staan. De teamleden gezamenlijk leren je de fijne kneepjes van het vak en wijzen jou de weg binnen de advocatuur.  

INTERESSE?
Herken jij jezelf hierin? Aarzel niet en stuur je sollicitatiebrief met cv, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen naar Monique Kuis via moniquekuis@lxa.nl

Meer informatie? Kijk op www.werkenbijlxa.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)